Két francia és egy Budapestről szerkesztett weboldal került a nyomozók látókörébe. A szálak a Mi Hazánkhoz vezetnek, de a Visegrád Post nevű oldalt üzemeltető cégnek miniszterként Kásler Miklós is juttatott némi pénzt a saját keretéből. A befolyásolási hálózat felderítésében közreműködő forrásokból lapunk úgy tudja, a közvetve a Kremlből irányított hálózattal Moszkvának hosszabb távú céljai lehettek.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

telegdilaci
Ezekután lehet a Rubel jobboldalnak Guruló dollár baloldalizni azért ez igy elég ocsmány és hiteltelen,miközben a más szemében meglátjuk a szálkát,a sajátunkban a gerendát sem látjuk!
telegdilaci
Ezekután lehet a Rubel jobboldalnak Guruló dollár baloldalizni azért ez igy elég ocsmány és hiteltelen,miközben a más szemében meglátjuk a szálkát,a sajátunkban a gerendát sem látjuk!
Pusztai
" .. de a Visegrád Post nevű oldalt üzemeltető cégnek miniszterként Kásler Miklós is juttatott némi pénzt a saját keretéből."

Tehát Kásler HAZAÁRULÓ IS, NEM CSAK TÖMEGGYILKOS.
Nyírfa
@Pusztai: 11.42

Nem véletlenül voltak mindig mocskosok a körmei.
No, Toroczkaiék már csináltathatják a Putyin-szobrot, amit majd ünnepélyesen felavatnak a Parlamentben. Horthy és Putyin , Dúró Dóra imahelyén összekacsintanak, és megdumálják Magyarország megszállását, mert skandalum, hogy erre 1945. óta nem volt példa.
Más országok persze...na de hát azok más országok. Olyan demokráciafélék.
Yoda69
Mindig gyanús volt nekem ez a kasler gyerek, hogy Petőfi csontjainak keresgélése csak egy elmebeteg álcája. Valójában egy szupertitkos ruszki kémet takart.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.