Az erőszakos fosztogatások is gyakoriak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Ne feledjük a fideszmaffia az országot fosztogatja, - azaz minket,- olyan nagymértékben, hogy az már nem is látható, mert mindent eltakar!
Pusztai
Ne feledjük a fideszmaffia az országot fosztogatja, - azaz minket,- olyan nagymértékben, hogy az már nem is látható, mert mindent eltakar!
Csizmás Kond
A megélhetés minden olyanra érthető ami az élethez szükséges dolgok megszerzésére irányul, tehát aki megélhetésből lop az akár jólkereső valaki is lehet csak van neki ez a szarkamániája...mert egy idős, tehetetlen, beteges, mozgáskorlátozott ember bármilyen megélhetési gondjai is vannak nem lop inkább éhen hal...amúgy ez egy mai divat és azok művelik akik el is tudnak szaladni a tetthelyről tehát fiatalok, munkaképesek, tekergők akik a pénzüket nem élelemre hanem drogra költik és a többit lopással szerzik be.
Géza
@Őrnagy: Részemről még a kötőszavakban sem értek egyet velük, nem hogy az ideológiában.
Ez egy embertelen, ostoba, öncélú, torz eszmeiség, ami rosszabb, mint a Római Birodalom bukását megelőző ocsmányság és nihil.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.