Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán közzétett videójában egy nyilatkozat aláírására szólította fel Karácsony Gergelyt.

Karácsony a Gyurcsány-párttal való összefonódását a nyilvánosság előtt is beismerte, Szentkirályi Alexandra postafordultával várja a nyilatkozatát – videó

Szentkirályi Alexandra felszólította Karácsony Gergelyt, hogy biztosítsa szavazóit, arról, hogy a főpolgármesteri pozíciót nem csak ugródeszkának akarja használni.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint

Karácsony Gergelynek ideje világosan beszélni, miután már többször is cserben hagyta a budapestieket.

„A 2022-es választási kampányban ugródeszkának akarta használni a fővárosiakat ahhoz, hogy miniszterelnökké válhasson. Most, hogy a Gyurcsány-párttal való összefonódásukat a nyilvánosság előtt is beismerték, Karácsony Gergelynek ideje nyilatkoznia arról, hogy nem készül újra becsapni a budapestieket. Ígérje meg a fővárosiaknak, hogy 2026-ban nem indul a miniszterelnöki székért! A nyilatkozatot küldöm a Városházára, és aláírva várom vissza!” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Azt, hogy közös EP-listán indul a DK, az MSZP és a Párbeszéd, múlt héten jelentette be Dobrev Klára. Gyurcsány felesége elmondta, a DK, az MSZP és a Párbeszéd stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött, ez az Orbán-kormány leváltásáról és utána egy szociáldemokrata-zöld kormányzásról szól.

Forrás: Mandiner

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Feller_Peti
Karácsony! Akkor csak jól tudtuk mi magyar emberek, hazai jobboldalon. Te mégis csak a vörös posztós KOMMUNISTA és HAZAÁRULÓ Gyurcsány egyik hazaáruló embere vagy.

Ezek után mond, hogy nem vagy az.
Qqberci
Várjad csak, nyuszómuszó, időd, mint a pelyva...

@Feller_Peti: Azrán mégis vikkanccs árusitja ki az országot aprópénzért...
Tibor95
Eddig tagadták. Most már ez is nyílt, és nem titok. Mit keresnek még ezek az ország vörös-soros ellenségei idehaza? Letartóztatni az ellenzéki fosztogató hordát.

Deportálni a továbbra is rabló kommunisták elveit terjesztő vörös Feriket, Klárákat, Karácsonyokat.
jáger laszló
Xandra csak 1 múló pillanat
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
És akkor mi van Szandi? Semmi...azon kivül, hogy te is egy maffia kormányt, egy maffia pártoot szolgálsz teljes szivvel- egy olyan maffia pártot, amely nap-mint nap elárulja az országot, eladja az országot kinaiakbak, oroszoknak, az araboknak----mindenkinek, "ki igér többet" alapon. Élhetetlenné teszitek az országot a természeti kincseink tönkretételével, a mocskos , minden valóságot nélkülöző hazugságaitokkal. Te, miért kaptad az "állásaidat" a maffiától? Az eszedért, vagy a férjed "üzleti érzékéért"? Annyira primitivek vagytok, hogy az már fájdalmas. Akinek még van egy kis tisztessége, gerince- az köp rátok maffia tagokra. Egyebet nem tudtok felmutatni az ország tönkre tételén túl, mint "gyurcsányozni"- akinek a kisujja körmében több tisztesség van, mint az egész fideSS maffiában.
kereső
Milyen nyilatkozatot vár ez liba? Miért kéne KG-nak, vagy bárkinek "nyilatkozatot" adni a fideSS maffiának arról, hogy ki támogatja a választáson indulását? Mi köze hozzá a fiodeSS-nek? Én is nyilatkozatot várok szentkirályitól, hogy miért is a maffia állampárt szineiben indul Bpest főpolgármesteri székéért??
Feller_Peti
Balos Gyurcsányos KariGeritek 1.4 milliárdot lopott csak a Széchenyi lánchídból. Az adófizetőket, tehát a lakosságot fosztotta ki.

A Soros adományládikákkal sem tud elszámolni.
Ezek mind kiderült bűncselekmények, a korrupt baloldal művei.

BÖRTÖNBEN A HELYE

Tisztítsuk együtt az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.