Szentkirályi Alexandra Facebook-oldalán közzétett videójában egy nyilatkozat aláírására szólította fel Karácsony Gergelyt.

Karácsony a Gyurcsány-párttal való összefonódását a nyilvánosság előtt is beismerte, Szentkirályi Alexandra postafordultával várja a nyilatkozatát – videó

Szentkirályi Alexandra felszólította Karácsony Gergelyt, hogy biztosítsa szavazóit, arról, hogy a főpolgármesteri pozíciót nem csak ugródeszkának akarja használni.

A Fidesz főpolgármester-jelöltje szerint

Karácsony Gergelynek ideje világosan beszélni, miután már többször is cserben hagyta a budapestieket.

„A 2022-es választási kampányban ugródeszkának akarta használni a fővárosiakat ahhoz, hogy miniszterelnökké válhasson. Most, hogy a Gyurcsány-párttal való összefonódásukat a nyilvánosság előtt is beismerték, Karácsony Gergelynek ideje nyilatkoznia arról, hogy nem készül újra becsapni a budapestieket. Ígérje meg a fővárosiaknak, hogy 2026-ban nem indul a miniszterelnöki székért! A nyilatkozatot küldöm a Városházára, és aláírva várom vissza!” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra.

Azt, hogy közös EP-listán indul a DK, az MSZP és a Párbeszéd, múlt héten jelentette be Dobrev Klára. Gyurcsány felesége elmondta, a DK, az MSZP és a Párbeszéd stratégiai együttműködésről szóló megállapodást kötött, ez az Orbán-kormány leváltásáról és utána egy szociáldemokrata-zöld kormányzásról szól.

Forrás: Mandiner

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Tibor95
Eddig tagadták. Most már ez is nyílt, és nem titok. Mit keresnek még ezek az ország vörös-soros ellenségei idehaza? Letartóztatni az ellenzéki fosztogató hordát.

Deportálni a továbbra is rabló kommunisták elveit terjesztő vörös Feriket, Klárákat, Karácsonyokat.
jáger laszló
Xandra csak 1 múló pillanat
csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
És akkor mi van Szandi? Semmi...azon kivül, hogy te is egy maffia kormányt, egy maffia pártoot szolgálsz teljes szivvel- egy olyan maffia pártot, amely nap-mint nap elárulja az országot, eladja az országot kinaiakbak, oroszoknak, az araboknak----mindenkinek, "ki igér többet" alapon. Élhetetlenné teszitek az országot a természeti kincseink tönkretételével, a mocskos , minden valóságot nélkülöző hazugságaitokkal. Te, miért kaptad az "állásaidat" a maffiától? Az eszedért, vagy a férjed "üzleti érzékéért"? Annyira primitivek vagytok, hogy az már fájdalmas. Akinek még van egy kis tisztessége, gerince- az köp rátok maffia tagokra. Egyebet nem tudtok felmutatni az ország tönkre tételén túl, mint "gyurcsányozni"- akinek a kisujja körmében több tisztesség van, mint az egész fideSS maffiában.
kereső
Milyen nyilatkozatot vár ez liba? Miért kéne KG-nak, vagy bárkinek "nyilatkozatot" adni a fideSS maffiának arról, hogy ki támogatja a választáson indulását? Mi köze hozzá a fiodeSS-nek? Én is nyilatkozatot várok szentkirályitól, hogy miért is a maffia állampárt szineiben indul Bpest főpolgármesteri székéért??
Feller_Peti
Balos Gyurcsányos KariGeritek 1.4 milliárdot lopott csak a Széchenyi lánchídból. Az adófizetőket, tehát a lakosságot fosztotta ki.

A Soros adományládikákkal sem tud elszámolni.
Ezek mind kiderült bűncselekmények, a korrupt baloldal művei.

BÖRTÖNBEN A HELYE

Tisztítsuk együtt az országot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.