Egyre többet érnek érnek az ingatlanok a beruházás környékén, pedig még el sem kezdődtek az építkezések Rákosrendezőnél. A szakértők szerint ez még csak a kezdet, és az ingatlanpiaccal együtt a hazai építőipar is magára talál idén.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Eddig is voltak kételyeim,

bár abban, hogy „Leleményes budapestiek milliókat kereshetnek a maxi-Dubajon” mindig is biztos voltam

Ennél csak abban voltam/vagyok biztosabb, hogy az economX.hu fenti címének folytatása nem reális: „erre a kormány sem számított”!
Sőt igazából egy másik megállapítás keltette fel a figyelmemet:
„az ÉKM azt reméli, hogy az Országgyűlés is támogatja a megállapodást, úgy az garanciája lesz annak, hogy a rákosrendezői rozsdaövezetben tervezett, világszínvonalú ingatlanfejlesztés az európai és a magyar törvényeknek megfelelően, a nemzeti érdekekkel összhangban és Budapest, illetve a budapestiek javára valósuljon meg.”!
Nos abban, hogy „a nemzeti érdekekkel összhangban” nem kételkedem, hisz ebben az országban a nemzeti az = orbáni érdekeltség.
Hogy s Budapest-é, ha van ilyen, mi azt nem tudom, de a budapestiek javára valósuljon meg egyértelműen megfogalmazás kérdése, szoros összefüggésben a nemzetinél mondottakkal, csak egy még szűkebb kőrt mutatva! =))
Ha már beszélek a témáról; engem érdekelnének olyan apróságok, hogy
kinek és mennyit hoz ez,
milyen elkötelezettségeket vállal a kormány és ezek mennyibe fognak kerülni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.