Magyar Péter egy közvetítőn keresztül vette fel a színésszel a kapcsolatot, és kérte, hogy álljon a mozgalma mögé.

Forradalmi hév kapta el Borbély Alexandrát, amikor elújságolta neki férje, Nagy Ervin, hogy megkereste őt Magyar Péter. A politikai pályára lépő férfi egy közvetítőn keresztül vette fel vele a kapcsolatot és kérte, hogy álljon a mozgalma mögé. Nagy Ervin szerint ez néha azzal jár, hogy sofőrködik egy tüntetésen, viszont mindenképpen érdekközösséget szeretett volna vállalni a NER-ből kicsekkolt férfival – mondta Nagy Ervin az ATV műsorában.

Nagy Ervin: "Amikor ott vagyok Péter mellett, 56-os hangulatom van"

Nagy Ervin segíti Magyar Pétert/Fotó: MTI/Balogh Zoltán

„Szerintem ez egy történelmi pillanat. (…) '56-hangulatom van, és másoknak is ez van, amikor ott vannak (Magyar tüntetésein – a szerk.). Aki kijön egy ilyen tüntetésre, az érzi generációtól függetlenül, hogy itt az a lehetőség van a levegőben, hogy olyan új országot építsünk, amiben magyar ember magyar embernek nem farkasa”

– mondta Nagy Ervin.

A színész úgy véli, azért is vállal érdekközösséget Magyarral, mert Varga Judit volt férje a csalódott politikai tábornak kínál alternatívát.

Arra a kérdésre, hogy mennyire zavarja Magyar Péter NER-es múltja a színész úgy felelt: nem lehet a tökéletes a pillanatra várni, a magyar értelmiség viszont általában ezt teszi, és inkább a szőrszálat keresi a feltűnő közéleti szereplőkben, azért, hogy „ne kelljen mellé állni, ne kelljen kockázatot vállalni”.

„Nagyon sajnáltam a gyerekeket. És ezt a nőt is sajnáltam”

- szögezte le Varga Judit kitárulkozó frizbis beszélgetésre.

A színész szerint a korábbi igazságügyi miniszter nagyot hibázott ezzel az interjúval. Nagy Ervin elmondása szerint rákérdezett Magyarnál az interjúban elhangzottakra és neki is ugyanazt mondta, mint amit a nyilvánosságnak.

Magyar bevallotta, hogy valóban nagyon megromlott a viszonyuk a végére, valóban előfordult olyan, hogy beült a hátsó ülésre és sokszor fontosnak érezte, hogy bocsánatot kérjen.

Forrás: atv.hu

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@Őrnagy: "pártsemleges, fidesz független liberális gondolkodó"
Szakadok b+ a röhögéstől. Gondolkodó te?? Te csak egy köpködő, fröcsögő, mindenkit lehányó senki vagy. Magyarral mit foglalkoztok? Nem hozzátok beszél. Ott van nektek orbán. Hahahaha...
@Maccska:
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Őrnagy: ugye te diliházból is profi, hiszen te több évet töltöttél a rácsos klinikán mint otthon?! :)
verőce21
@csak úgy...: és mindezt márki-zaj pólóban írogatod még, te szellemileg alultáplált...?
csak úgy....
@verőce21: összehívtad a gügye fideszes haverjaidat,hogy segítsenek valami okosat,vicceset,csattanósat írni? :) ti mind ennyire egyoldalúan,unalmasan és förtelmesen bunkók?
- agresszív malackám, ugye te a 8 osztályt a kisegítöben végezted? :)
Géza
Nekem még mindig 44 hangulatom van, ha rájuk nézek.
kulabombaafityiszre
@KisTehen: április 4., 13:18
tudod boci a muszka fog bejönni a gazdád szíves invitálására.
balos
@kulabombaafityiszre: Már régen itt van!A rendszarváltásnál kimentek a határon,aztán visszajöttek a geciék repcsijén!Hévíz már elfoglalva és terjed a "honfoglalás" a keleti népekkel!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.