Donáth Anna, a Momentum elnöke az Európai Parlamenthez fordul, hogy vizsgálja ki a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételen elhangzottakat. Okként arra hivatkozik, hogy a magyar igazságszolgáltatás nem független.

Nem ússza meg Rogán Antal – A Momentum az EP-hez fordul Magyar Péter hangfelvételének ügyében

Fotó: Magyar Péter

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel kivizsgálását kezdeményezzük az Európai Parlamentnél

– jelentette be szerdán Donáth Anna.

A március 26-án közzétett hangfelvétel kapcsán nincsenek fejlemények, a kormánynak nincs válasza az elhangzottakra, a jelenlegi igazságügyi miniszter hallgat, az ügyészség terel.

Varga Judit állításai nagyon súlyos bűncselekményekről szólnak, amiket a kormányzat és az ügyészség prominens szereplői követhettek el. Egy ilyen helyzetre csak egy független vizsgálat lehet a megnyugtató válasz. Ezért kezdeményezem az Európai Parlamentnél, hogy vizsgálják ki a Magyar Péter által kiszivárogtatott hangfelvételben elhangzottakat, különös tekintettel a magyar igazságszolgáltatás függetlenségére

- fogalmaz Donáth.

Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője március 28-án tartott sajtótájékoztatót a témában, amin elárulta, hogy Varga Juditot tanúként hallgatta meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség.

Forrás: index.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A csicskányoknak is leáldozik egyszer,élvezet,ahogy ezek beindultak!!!Mi lesz,ha megjön a VÉG???!!Menekülés a süllyedő hajóról!HA-HA-HA!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
elképzelem, ahogy magyar felhívja a NERes kapcsolatát, hogy a redőrség engedélyezze a délutáni tüntetését :)
Havanagi
A csicskányoknak is leáldozik egyszer,élvezet,ahogy ezek beindultak!!!Mi lesz,ha megjön a VÉG???!!Menekülés a süllyedő hajóról!HA-HA-HA!!!
Nyírfa
Meg kell hagyni, Donáth beindult, és van, amit jól csinál. Ha valaki segít neki abban, hogy ezt a felfokozott harci kedvet kreatívan, progresszíven élje meg, akkor még sikert is elérhet a Momentummal.
csak úgy....
@Maccska: te egy döglesztöen buta faß!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.