Donáth Anna, a Momentum elnöke az Európai Parlamenthez fordul, hogy vizsgálja ki a Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvételen elhangzottakat. Okként arra hivatkozik, hogy a magyar igazságszolgáltatás nem független.

Nem ússza meg Rogán Antal – A Momentum az EP-hez fordul Magyar Péter hangfelvételének ügyében

Fotó: Magyar Péter

A Magyar Péter által nyilvánosságra hozott hangfelvétel kivizsgálását kezdeményezzük az Európai Parlamentnél

– jelentette be szerdán Donáth Anna.

A március 26-án közzétett hangfelvétel kapcsán nincsenek fejlemények, a kormánynak nincs válasza az elhangzottakra, a jelenlegi igazságügyi miniszter hallgat, az ügyészség terel.

Varga Judit állításai nagyon súlyos bűncselekményekről szólnak, amiket a kormányzat és az ügyészség prominens szereplői követhettek el. Egy ilyen helyzetre csak egy független vizsgálat lehet a megnyugtató válasz. Ezért kezdeményezem az Európai Parlamentnél, hogy vizsgálják ki a Magyar Péter által kiszivárogtatott hangfelvételben elhangzottakat, különös tekintettel a magyar igazságszolgáltatás függetlenségére

- fogalmaz Donáth.

Fürcht Pál főügyész, a Központi Nyomozó Főügyészség vezetője március 28-án tartott sajtótájékoztatót a témában, amin elárulta, hogy Varga Juditot tanúként hallgatta meg a Fővárosi Nyomozó Ügyészség.

Forrás: index.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
A csicskányoknak is leáldozik egyszer,élvezet,ahogy ezek beindultak!!!Mi lesz,ha megjön a VÉG???!!Menekülés a süllyedő hajóról!HA-HA-HA!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Maccska
@Nyírfa: az ilyen hazaárulót régen agyoncsapták,vagy fellógatták.
Maccska
@Maccska: 1848-at írunk, amikor Zichy Ödön és testvére Pál, Jelasics horvát bántól tartottak otthoni birtokuk felé. Szerencsétlenségükre Soponya közelében Görgey Artúr magyar főparancsnok katonái megállították őket, átkutatták csomagjaikat, és hazaáruló iratokat találtak náluk. Mindkettejüket letartóztatták, majd Lórévre szállították és rögtön ítélő hadbíróság elé állították. A hadbíróság vezetője Görgey Artúr volt, aki Zichy Ödönt kötél általi halálra ítélte, testvérét Zichy Pált pedig felmentette.
A nyilvános akasztás után testét jelöletlen sírba tették, éppenhogy csak elásták. Legendák szólnak arról, hogy tetemének egy részét kóborkutyák falták fel.
Maccska
@csak úgy...: te mint labanc ezt vésd az eszedbe,ha van olyanod.
csak úgy....
@Maccska: te egy döglesztöen buta faß!
Maccska
@csak úgy...: nem érdekel a labanc vélemény, kecskebaszó.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.