Nemcsak a pálmaház újul meg a hatvanpusztai Orbán-rezidencián, de serényen ültetik a fákat is, hogy ne lehessen látni a birtokon kiépülő luxust. Hadházy Ákos közelebbről is megnézte, mi folyik a környéken.

Így takargatják előlünk a hatvanpusztai luxus Orbán-birtokot: "A pénz nem számít ugye, és egyelőre a Spar-t sem kellett kifizetni"

Fotó: Hadházy Ákos Facebook-oldala

Mint arról korábban is írtunk, az Orbán-birtokon új, az eddiginél nagyobb pálmaház épül, melyet Hadházy Ákos szúrt ki.

Meglepődve láttam, hogy az eredeti helyett egy csicsásabb, archaizáló télikert áll a Főnök luxus palotájának a kertjében

- fogalmazott Hadházy.

Most újfent körülnézett a birtokon és Facebook-oldalán közölte a híreket, miszerint nem csak a pálmaház nőtt meg, de a fákat is serényen ültetik a ház körül.

Egy tévéstábbal a földről is megnéztük, hogy milyenre cserélte Orbán az előző pálmaházát (mert a pénz nem számít ugye, és egyelőre a Spar-t sem kellett kifizetni) Közben azt is láttuk, hogy gőzerővel ültetnek a kastély köré rengeteg új fát. Ennek oka az lehet, hogy a mostaninál jobban takarja el a luxus “majorságot” a kíváncsi szemel elől, bár igazán értelme csak akkor lesz, ha a kastély főbejáratához vezető, most még közutat eladják a Főnöknek és ő lezárja azt.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
A stadionnal mi van?
Azt is befedik, körbe űltetik fával??
Balfaszok ilyen nyilt lopást melyik országban élne túl egy miniszterelnök??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
O1G bukasa utan a hatvanpusztai birtokot mindenestol rekviralni kell, es diaktabort kiepiteni rajta.
rücsü41
A szöveg eddig az volt, hogy juh hodályt és majorságot építenek az emberek Hatvanpusztán, most áttértek az erdő telepítésre.Később kiderül, hogy az Orbán család várkastélyát , templomát és sok erdei vadállatot rejtő erejét is építették itt a szorgos kezek, hogy kinek , mennyiért és hogyan, az ne érdekeljen senkit, és ne szóljon bele senki sem, hiszen a gyerekek sem szólnak a felnőttek dolgába- mondta egyszer aki egyszer tulajdonosa lesz a MŰNEK!De már akkor az alkotó pihen.
csak úgy....
Serényen ültetik a fákat a hatvanpusztai Orbán-rezidencia köré
fákkal akarják eltakarni a lopott holmit a póri nép elöl...! :)
444.hu/2024/04/06/serenyen-ultetik-a-fakat-a-hatvanpusztai-orban-rezidencia-kore
balos
@csak úgy...: A hitler is a jugendeket hülyítette,mert a felszopói már készen voltak!A geci csak a nyomdokában halad!Lásd az ide pénzért és némi nemzethy szarért ide hányó felszópóit!
csak úgy....
@Maccska: ha 0rbán a szádba szarik,te arra is találsz egy gügye magyarázatot!
bence
@Maccska: ! Mert , hogy szerezte cicus ? Mesélj ! Tedd mellé orbánét is !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.