A jelenlegi homlokzati hőszigetelés támogatás az előző otthonfelújítási programtól az alábbiakban tér el: nem feltétel a vállalt vagy meglévő gyermek, elég, ha életvitelszerűen lakunk az ingatlanban kötelező a hitel felvétele csak energetikai korszerűsítésre vehető igénybe Családi ház felújítási pályázat menete és lebonyolítása: hasonlóan, mint a babaváró hitel esetén, a bankok intézik a papírmunkát (véleményem szerint ezért nincs szükség pályázatíróra) készít egy energetikai felmérés a korszerűsítés előtt bemutat 1 mFt önerőt a bank számára (még nincsenek részletek, hogy anyagszámlával igazolható-e) készít energetikai felmérést a korszerűsítés után A program főbb jellemzői: Támogatható beruházások: szigetelés, nyílászárók cseréje, használati melegvíz- és fűtésrendszer korszerűsítése (gázkazáncsere és kapcsolódó kéménybélelés). Családi ház felújítás pályázat összege: legfeljebb 6 millió forint, melynek 1 millió forint önerő, 2,5-3,5 millió forint vissza nem térítendő...

Feltöltő: KGábor
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Szerintem ha a kormány segíteni akar azon hogy nagyon sok a korszerűtlen , gazdaságosan nem üzemeltethető lakás akkor az önkormányzati tulajdonban volt de később eladott és társasházzá alakított régi lakások korszerűsítésére is szánni kellene a kormánynak legalább annyi pénzt mint most a régi családi házak korszerűsítésére adnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.