EZ ITT KÉREM ORBÁNIA!!! =)) Civil beszéd Na, most aztán jól megkaptuk a magunkét Fülöp Attilától. Van-e, ki e nevet nem ismeri? Ő a gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár. Adott egy interjút a Magyar Nemzetnek, amikor is azt mondta, az ország kezd a tízmillió gyermekvédelmi szakértő országa lenni. Vagyis köszöni, de nem kér a fogadatlan prókátorokból az informatikai és pénzügyi végzettségű, igazi szakember. Meg azt is mondta, hogy a kormány semmilyen bántalmazást nem fogad el, nincs tolerancia a pedofília ügyében. Na, mármost: kevésbé lenne baj az, hogy mindenkinek van véleménye a gyermekvédelemről, ha az az egy ember, aki ennek a területnek az első számú felelőse, értene hozzá. Csak hát minden jel szerint nem ért. A szokásos kormányzati lózungok mellett - akkor van esélye a magyar nemzetnek fennmaradni, ha minden kívánt gyermek megszületik, meg hogy családpolitika nélkül semmi nincs – egyetlen konkrét, önálló gondolatot sem osztott meg a nagyérdeművel. Az előbb említett...

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
valami nem gömbölyű; én "
Muhari Judit
56 nap" cikket akartam belinkelni!!
nepszava.hu/3230993_56-nap
Pusztai
@RonaGyuri: Azé Lendvai cikkki sem rossz benne:

"„Minőségi” kádercserék zajlanak. „Minőségiek”, mert a legfeltűnőbb az, hogy a káderek minősége egyre rosszabb. Az új általában még rosszabb, mint a régi volt. Morális vagy szakmai értelemben, a tekintélye vagy az ismertsége szempontjából, gyakran mindez egyszerre.

„Káderdűlőnek” régen azokat az utcákat hívták, ahol a fő-fő káderek laktak, elegáns környezetben, szép házakban. Ilyen volt egykor a Rózsadomb egy része, újabban talán a Vár. A szó ma más jelentést kap. „Káderdűlő” időszakot élünk: dőlnek, dűlnek a káderek. Kegyvesztettként potyognak lefelé, akár a legmagasabb helyről. A „káderdűlő” mellett, annak folytatásaként ott a „káderlejtő” is. Lejt, süllyed a színvonal, még a NER saját értékrendje szerint is.

Lejtőn van az egész káderpolitika. Egyre lejjebb a nívó, egyre hamarább lejár a szavatossági idő. Aki kicsit is ért valamihez, akinek a nevét jegyzik a szakmában, az inkább máshol keres karriert. "
RonaGyuri
@RonaGyuri: Orbánia egy cseppez sem diszkrét (agy)bája

„Muhari Judit: 56 nap” című cikkét közli a nepszava.hu

A szerző a gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár a Magyar Nemzetnek adott interjúja tartalmát és hangnemét kéri számon. Joggal! Bár meg kell mondjam, hogy Varga valóság-show-jának (ami egy jólismert 80-as évekbeli taktika közhasználatra való érvényesítése) idekeverése erősen kontraproduktív. Egyértelműen a hivatali működésük közben sorozatelkövetők tetteinek bagatellizálása, de legalább is erős megkérdőjelezése.
Elsőre talán túl absztraktnak tűnik a párhuzam, de alapvetően egyről szó az a cica-harc ami kialakult a 3-as metró ürügyén. Pontosabban a „miért nincs klíma kocsikban?” kérdés. Sőt igazából még csak nem is erről szól a vita, hanem arról, hogy: kinek a bűne az, hogy nem sikerült kijavítani ezt a hibát. Persez úgy, hogy a miértekről szó sincs.
Ahogy arról sem, hogy: hogyan kerültünk ebbe a helyzetbe? Benne annak a fontos kérdésnek, hogy ki is volt az illetékes NER-társ amikor az m3-as alapvető dolgai eldönttettek! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.