A DK elnöke szerint még nem fáradtak el a küzdelemben, és nem bízzák azt a tegnapi ellenfeleikre.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nem kéne feri, könnyen kontraproduktívvá válhat--...el kéne ismernetek, az első komolyabb esély valami változásra...erre ti fúrjátok..?,.lassan a dk is szekta lesz, szektás hívőkkel, de senki mással...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem kéne feri, könnyen kontraproduktívvá válhat--...el kéne ismernetek, az első komolyabb esély valami változásra...erre ti fúrjátok..?,.lassan a dk is szekta lesz, szektás hívőkkel, de senki mással...
Horizont
Hát ezt túltolta Gyurcsány. Igen tudjuk azt amit felsorolt és több tíz vagy százezer ember úgy is gondolja, hogy az kell. 14 éve várunk és várunk. Egy életünk van csak, az én korosztályomnak meg már abból se sok. Szeretnék úgy átmenni a túloldalra, hogy biztonságban tudjam a gyerekeimet, unokáimat. Szerintem nem értik ezt a " Magyar " jelenséget. Pedig olyan egyszerű mint egy pofon.
csak úgy....
ferkó igy ragaszkodik 0rbánhoz és az 5 röl 6 ra nem jutó pártjához!
ennél a 14 éve tartó "küzdelemnél" nincs kilátástalanabb és nevetségesebb!
ferkóból egy megszállott hobbipolitikus lett!
Yoda69
Ezert az kicsit eros volt hogy Gyurcsany a pillere az orban rendszernek. Gyurcsanyt eveken at probaltak bortonbe vinni orbanek, de nem talaltak rajta fogast, mert NEM kovetett el torvenytelenseget. 20 eve pedig folyamatosan karaktergyilkoljak, es ennek ellenere tudta a legerosebb ellenzeki partot letrehozni. Persze tudom hogy a csurcsanyozassal sok embert meg lehet szolitani, es ha az a cel hogy fideSSes szavazokat hozzon el, akkor meg valahol elfogadhato is. De hosszu tavon erre epiteni a politikajat nagy hiba lenne, mert csak egyutt fogjak tudni orbant levltani.
Béla333
Feri megtalálta a legfontosabb feladatát: megfúrni azt, aki csinálna is valamit, aki meg tud mozgatni százezreket az ellenzéki térfélen.
Mert már olyan jól kitalálta ezt a hamvába holt DK-MSZP-Párbeszéd szövetséget és most éppen nem tud semmi épkézláb ötletet kitalálni, hogy mit is kezdjen a százezres ellenzéki tömeggel Magyar háta mögött.
Hát biztos ami biztos - elkezdte őket sározni!
Ez a Feri ellenzéki politikája már évek óta!
Clavigo
Nem kellene " fúrni " M.P- t... Esetleg be kellene mögé állni,,,,,és pofázás nélkül támogatni.. Az elsődleges cél,,eltakarítani- elszámoltatni ezt a tetves Kondát,,a dagadt Kullanccsal az élén...
sokanvagyunk
Szóval ő is ott volt... ebben a tömegben nem lenne csoda ha nekimegy, hiszen 2006 óta nem is látott ekkorát.
szaboria1
Valamit kell tudni egymásról ami egyiknek sem lenne jó ha kiderülnek. Jó színjátékot látunk mostanában, mind két féltől.
szaboria1
Valamit kell tudni egymásról ami egyiknek sem lenne jó ha kiderülnek. Jó színjátékot látunk mostanában, mind két féltől.@szaboria1: Orbánra és Gyurcsányra vonatkozik.
Nyírfa
Kedves Ferenc, hibáztál, mert ellenfelednek neveztél több százezer állampolgárt, akik a fidesz eltakarításában érdekeltek. Tanulni kéne a történésekből, mert, ellenkező esetben pontosan az válik valóra, amit a fidesz akart és akar elérni a személyed és rajtad keresztül az ellenzék bűnbakolásával.
Okos ember vagy, találd meg a legadekvátabb megoldást, de ne késlekedj, mert a nektek szánt történelmi idő lepereg.
szaboria1
@Maccska: A DK is kivált az MSZP-ből és erősebb párt lett. Magyarnak is bejegyzett egyesülete van 2023
szaboria1
@Maccska: Te már csak tudod trollocska.
szaboria1
@Maccska: Ma mennyit fogsz keresni az ócsárlásoddal?
Horizont
@Maccska: Múló jelenség??? Na csak figyelj, te aki eladta a lelkét pénzért...
szaboria1
@Maccska: 12.04-re várjuk ki a végét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.