Never Say Never Again Pillantás a kilencedikről Igazán szépen egymásra talált Orbán Viktor és Rákay Philip. Nyilván nem volt rossz közöttük a kapcsolat korábban sem, de hogy ennyire odafigyeljenek egymásra, nos az mindenképpen új volt számomra. Rákay, mint Fidesz hívő akkor lett ismert, amikor milliósra taksálta a párt tüntetésén jelenlévők tömegét; egyéb politikai szerepvállalásáról nagyon nem tudni. És persze arról sem, hogy a miniszterelnök mennyire tartotta őt közel magához, a belső körökhöz tartozott, vagy csak a periférián lévőkhöz.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
„Never Say Never Again” – tartja a mondás

pedig valójában újra és újra megtörténik, főleg mikor elmesélésekről szól a fáma

Mottó:
„Mesélje maga is”

A nepszava.hu két egymás melletti cikke nagyon jó példa.
Egyfelől a főszerki „Nem most. Soha
Pillantás a kilencedikről”-je, amiben azt röhögi körbe, hogy „Igazán szépen egymásra talált Orbán Viktor és Rákay Philip”! Legalább is Fülöpke meséje szerint!
Az ajánlóban előtte szerepel a „Hajdú Péter összekapcsolta a korrupciós és bántalmazási vádakat, ami nagyon súlyos, durván manipulatív csúsztatás” című írás. Ami nagyon hasonló és nem csak a történtek összefüggése miatt.
A lényeg; ahogy az utóbbi írja: „olyan közegbe pillanthattunk bele, amelynek szereplői, ha úgy adódik, legyen szó akár Magyar Péterről, Varga Juditról vagy másokról (köztük esetleg Hajdú Péterről), szinte bármire képessé válnak. Bármilyen szintű mocsokságra, visszaélésre, szolgalelkűségre.”!
Csak annyit tennék hozzá, hogy elég naív dolog ezt újnak tekinteni, s ami még ennél si fontosabb: ad „szinte bármire képessé válnak” egyfelől már múlt idő és a szinte is naiv jelző, Ezek már régóta bármilyen ocsmányságra hajlandóak a Párt vélt és valódi érdekében! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.