A miniszterelnök szerint akkor fogják a reptérre vezető vasutat megépíteni, ha a reptér ismét többségi állami tulajdonba kerül.

Orbán Viktort a Parlamentben az LMP-s Kanász-Nagy Máté kérdezte a fővárosi fejlesztésekről. Azzal vádolta a kormányt, hogy „büntetések és sanyargatások politikáját” folytatják Budapesttel szemben – írta az infostart.hu.

"Lássuk, milyen az, amikor a kormány sanyargatja Budapestet: először is átvállaltunk 2010-11-ben 280 milliárd forintnyi adósságot, amit az előző városvezetés Tarlós István előtt hozott össze"

Orbán Viktor legújabb kedvenc slágere: Reptér

Orbán Viktor szerint nagyon sok pénzt kap a főváros/Fotó: MTI/Bruzák Noémi

- mondta Orbán Viktor. A kormányfő szerint az elmúlt években 4000 milliárd forintot fordítottak Budapesten fejlesztésre.

Leszögezte: szereti a fővárost és a budapestieket, de az ország nem csak Budapestből áll.

"Azért, mert önök budapestiek, önöknek jár? Köszönjék inkább meg, hogy a kormány komolyan veszi, hogy ez a nemzet fővárosa, és aránytalanul sokat juttat ennek a fővárosnak"

- mondta.

A reptéri vasúttal kapcsolatban pedig elmondta: akkor fognak dönteni erről, amikor a reptér megint többségi állami tulajdonba kerül, ami napokon belül megtörténik.

Forrás: infostart.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Cherry
Ez a cigány senkiházi, semmit nem szégyel, annyira beteg hogy már a csillagok után nyúl
namihami
""Majd a Szijjártópeti apukája megépíti és a Mészároslölő---tudjátok, a ""gyerekkori""---üzemelteti! Ahogy szoktuk...
És a Lölő kap még egy kisrepteret is! Ne csak nekem legyen kisvasutam!""
Pusztai
Hogyan tudott ez a bélféreg saját maga ellen is így kiforDÚLni?
Naponta köpi le magát, jótevőit hátbaszúrja,
Magyarország elleneseket védelmébe veszi LOP, CSAL, HAZUDIK, és hihetetlen károkat okoz az országnak, lelkén pandémia kezelése minima 35 ezer halott szárad, - korházfertőzés plusz 30 ezer!!!- százezrek hagyták el az országot miatta, 3x-osan eladósította az országot hatalmas kamat kötelezettséggel amit dédunokáink fizetni fognak a magyar történelem legnagyobb ártalmas politikai ámokfutó gazembere!!
namihami
@Pusztai: 12.18: Roppant egyszerű a válasz: PÉNZ!
Apuka a pártvonalon megedződött és a csemetéje (akiben a KISz-hajlam révén csak erősödött) ezt látva otthon, vitte tovább a családi vonalat!
És, mint látható, igen eredményesen!
viccesvigságok
csak az alkotmány tartalmazott olyat is hogy a föld méhének kincsei kit illetnek .? akkor hogy lettek a bányák lenyulhatóak? milliárdos hasznot dobtak oda koncként? majd a leüritetteket most milliárdokért feltölthetik másodjára is vicc röhely kabaré? 15 ször átirt alkotmány sánta is béna is vak is.1965 ben ugy szólt jaa eltelt az időd más szelek fujnak meddig még? akár vizről gázról nemes fémekről termálkutakról vasról rézről szólnak. csládi vagy on kák?
Feller_Peti
Jól látom? Balfaszok, balliberális hazaárulók, picsogtok, hogy Viktor vissza veszi azt amit ti 2005-ben eladtatok?

Hazaáruló Gyurcsány csürhe!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.