Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere beszédet mondott Magyar Péter múlt szombati demonstrációján, ami azonnal vitát váltott ki az ellenzéki pártok között, a Demokratikus Koalíció hazugság és együttműködés vádjával illette. A HVG felvette a kapcsolatot az érintettekkel, hogy tisztázzák, hogyan került Nagy a színpadra Magyar mellett.

Összenőtt, ami összetartozik – A Fidesz és a DK egymással versengve támadja Nagy Jánost, aki a Talpra Magyarok egyik arca lehet

Fotó: Nagy János Facebook-oldala

Nagy János, Szigetszentmiklós polgármestere Magyarék meghívására beszédet mondott a Kossuth téren összegyűlt százezres tömeg előtt. Beszédében a szigetszentmiklósi összefogás belső harcai is napvilágot láttak.

“Városunkban hiába váltottuk le a fideszes kiskirályokat, a háttéralkuk még mindig ott vannak. Orbán nincs Gyurcsány nélkül – mondta, de azt is kiemelte, hogy: Az általam 2021-ben menesztett DK-s alpolgármester, aki igen magas háttérpozíciót tölt be a DK országos pártközpontjában, ez idáig valamiért rendszeresen látogatta Kövér Lászlót a szigetszentmiklósi otthonában.”

A HVG kérdésére Nagy elmondta, nem tudja, miért keresték meg Magyar Péterék, kapott egy telefont, hogy beszélne-e “az önkormányzati tapasztalatairól”, kért egy kis gondolkodási időt, és végül elvállalta.

Arra a kérdésre, hogy miért pont őt kereshették meg, azt válaszolta, hogy

nyilván híre ment annak, hogy itt, Szigetszentmiklóson azért a DK és a Fidesz közösen támadott engem az elmúlt években.

Forrás: hvg.hu

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Összenőtt, ami összetartozik – A Fidesz és a DK egymással versengve támadja Nagy Jánost, aki a Talpra Magyarok egyik arca lehet"

Nem meglepetés ez. Mindig is mondtam, hogy a maffia-DK (MSZP-Párbeszéd) együttműködésben a maffia feladata, hogy azt az oldalt takarítsa tisztára, a DK meg ezt az oldalt. Ezt csinálják már nagyon régóta.
És olyan is van, amikor mindkét párt mocskol valamit/valakit, mint most is.
Nehogy kimondjanak olyant, hogy a DK-s a házmesterrel egyeztet.
Bár valamikor 2018-ban volt már egy ilyen történet, amikor a magamutogató DK-s valami szőlős présházban egyeztetett a Tarajossal - ha jól emlékszem.
Yoda69
@Béla333: A DK beperelte hazugsagert es becsulket sertesert nagyjanost. Rovidesen kiderul az igazsag. Amit biztosra tudni, hogy nagyjanos a fideSS segedletevel megszavaztatott mahanak egy 6 millios jutalmat, amit a DK-s alpolgi ellenzet, ezert nagy kirugta ot. Az pedig eleg eletszeritlen hogy a DK-s alpolgi kover koteles elvtars lakasaba jart volna. Persze errol semmi bizonyetik nincs.
Sakk Matt
@Maccska: Ha azt mondják rád nagy nyilvánosság előtt, hogy le..optad Szájer Jolánt, mit teszel? Hogyan bizonyítasz olyan dolgot amit nem tettél meg?!
Vagy annyiban hagyod?
Nyilván perelnél.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.