Deutsch Tamás a minap Facebook posztjában hívta vitára a “háborúpárti és dollárbaloldali listavezetőket”, de arra nem számított, amit kapott. Márki-Zay Péter és Vona Gábor is beleállt a vitába, de Magyar Péter is beleszállt a posztba.

Beégett Deutsch Tamás vitára hívó posztjával – Márki-Zaytól olyat kapott, hogy neki ENNYI

Fotó: Deutsch Tamás Facebook-oldala

Deutsch egy Facebook-posztban írta azt, hogy: „Május 3-án ér véget az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállítása. Ezután minden háborúpárti és dollárbaloldali listavezetővel kész vagyok vitázni. Diktafonnal és nadrágszíjjal is lehet jönni. Ennyi.”

Márki-Zay Péter, a Mindenki Magyarországa Néppárt EP-listavezetője és a párt elnöke gyorsan élt is a lehetőséggel, hogy igent mondjon a felhívásra.

A Mindenki Magyarországa Néppárt elnöke leszögezte: “a fideszes politikus megszólításában ugyan nem érezte, hogy az neki is szólna, hiszen keresztény emberként sosem támogatott háborút, és nem tartja magát baloldalinak, de mivel mindig is a konstruktív, építő vita pártján állt, ezért elfogadja Deutsch Tamás kihívását, amennyiben az élő közvetítéssel és független műsorvezetővel valósul meg, kizárva annak lehetőségét, hogy később manipulálják a felvételeket”.

Bízom benne, hogy józan emberként nem fog megfutamodni saját kihívása elől, még Rogán Antal parancsára sem. Állok rendelkezésére! Ennyi.

Beégett Deutsch Tamás vitára hívó posztjával – Márki-Zaytól olyat kapott, hogy neki ENNYI

Nem kellett sokat várni, Vona Gábor, a Második Reformkor Párt elnöke is kommentelt Deutsch posztja alá:

Mi, a Második Reformkor sem háborúpártiak, sem dollárbaloldaliak nem vagyunk, diktafont és nadrágszíjat sem viszünk, de ettől még nagy örömmel vitázunk a Fidesz listavezetőjével, hogy milyen lenne a józan EU-politika.

Beégett Deutsch Tamás vitára hívó posztjával – Márki-Zaytól olyat kapott, hogy neki ENNYI

De a 444.hu szerint a buliból Magyar Péter sem maradt ki, kommentben érkezett a válasz:

A drogos, közpénzfaló bohócokat se Budapesten se Brüsszelben nem veszik komolyan. Ezért aztán sem beszélgetni sem vitatkozni nem érdemes velük. Ennyi.

Forrás: kozbeszed.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Marky-Zay rendesen égeti a hazug csicskákat. Állandóan megbuknak a hazudozással.

rtl.hu/hirado/2024/04/09/bohar-daniel-marki-zay-peter-manipulacio
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
viccesvigságok
Magyar nem óhajt viktor székére pályázni . Attól még lehet kormányváltás. Akár igy akár úgy. Csak ha a nép elkezd hezitálni meg mindent másnapra másképp látni . Az sima bukással felérő.
Károly77
Deutsch egymagában többet tett a magyar fiatalságért és a nemzeti sportért mint a megszálló kommunisták Gyurcsány idejében.

Van még kérdés?
Yoda69
@Károly77: Ez igaz lehet. Hivatalosan van 5 gyerek 4 anyától, nem hivatalosan meg... ki tudja a pontos számot?
Aki Én
@Károly77: Van.
Nem vetnél véget a szenvedésednek Shikaratyi?
FLETÓ
@Peller Anikó: :-))))

Akkor szélsőjobb?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.