Donáth Anna keményen bírálta Magyar Pétert, aki tegnap saját Európa-politikáját a Fideszéhez hasonlította. Donáth szerint ez egyenlő a rombolással, pénzlehúzással és Putyin érdekeinek kiszolgálásával.

Donáth Anna keményen beleáll Magyar Péterbe – A Momentum elnöke szerint, ha Varga Judit exe a Fidesz EU-politikájához érzi közel magát, akkor ő is Putyin kiszolgálója

Fotó: Donáth Anna Facebook-oldala

Magyar Péter tegnap arról beszélt, saját Európa-politikája a Fideszhez áll közelebb, nem az ellenzékhez. Donáth Anna ennek kapcsán nem rejtette véka alá a mondandóját:

Fidesz Európa-politikája a rombolás, a pénzlehúzás és Putyin érdekeinek kiszolgálása. Amikor Magyar az európai szuperállammal riogat, azzal egy orbáni fakenewst ismétel meg.

Valójában egy átláthatóbb, szolidárisabb és hatékonyabban működő Európa igénye áll szemben a Fidesz-féle populisták szuverenitásba csomagolt rombolásával.

A nemzetállami szuverenitás és az erős Európa tudatos szembeállítása, a "mindenbe beleszóló Brüsszellel" való riogatás a rogáni propaganda szüleménye

- közölte Donáth, majd így folytatta:

"A valóság az, hogy sokkal többet kapunk Európától, mint amennyi kötelességet ránk ró a tagság. Nemcsak szabad határokat, kereskedelmet, támogatást és védelmet, hanem együttműködést és identitást is.

Ha Magyar Péter Európa kérdésében közelebb áll a Fideszhez, mint a Momentumhoz, akkor nem pusztán a magyar ellenzéket opponálja, de a teljes Európa-projektet, és annak minden támogatóját: a szociáldemokratákat, a liberálisokat, de még a Néppártot is."

Azt is kiemelte, hogy:

"Ezúton is emlékeztetem rá, hogy a Fidesz többek között vállalhatatlan Európa-politikája miatt kényszerült távozni az Európai Néppártból. Onnan, ahová Magyar Péter állítása szerint tartozni szeretne."

Forrás: atv.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@Maccska: @Őrnagy: két barom... ja,meg a harmadik. ,, @KisTehen: Gondolom ,ti egy fészekalja voltatok valahol,,egy kreténkeltetőben...
KisTehen
@Clavigo: töröld ki a szart a szemedből ...
Dr. Proktor
Csak picsogás ez Donáth Anna részéről!
Reszeli a semmit... irány a mélyrepülés!
Őrnagy
@KisTehen: A tények makacs dolgok, hiába kent @Clavigo Gyagyás: libkány szart a szemébe, hogy ne láthassa! :))
FLETÓ
@Maccska: Nem kicsit! @Eladott Ország: nagyon barom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.