A jelenlegi ellenzéki, de független polgármester sem a szocialista, sem a DK alpolgármestereivel nem akar együttműködni, de tett egy elfogadhatatlan ajánlatot az MSZP-nek.

Veres Gábor, az MSZP józsefvárosi szervezetének elnöke, a Józsefváros Jövőjéért Frakció vezetője szerint Pikó András polgármester már a koalíciós együttműködési megállapodás első fordulóján kijelentette: az önkormányzati választáson sem vele, sem az alpolgármesterrel, Szili-Darók Ildikóval, sem pedig Stettner Istvánnal a DK részéről nem kíván tovább együttműködni, viszont egy helyet a 12-ből felajánlott az MSZP-nek a listán.

Ellenzéki összefogás? Ugyan már, most éppen Józsefvárosban estek egymásnak

Úgy tűnik, Pikó András nem sokra tartja a baloldalt Józsefvárosban    Fotó: RTL Híradó

"Négy és fél éve vagyunk gombnyomogatók, az alpolgármesterünket megfenyegette azzal, hogy ha nem szavaznak együtt, akkor egzisztenciálisan ellehetetlenítik. Szóval az a szent ember, akiről azt hittem, hogy tényleg egy demokrata, az nem minden esetben az, sőt, tulajdonképpen egy autokratikus rendszert épített ki a városházán. Úgy gondolta, hogy velünk nincs mit beszélnie, mindent személyes szinten kezel" – fogalmazott az atv.hu-nak Veres Gábor.

Veres Gábor hangsúlyozta: ezt az ajánlatot – a lista 12. helyét – nem lehet elfogadni, ők felálltak és kijöttek a tárgyalásról azzal, hogy ha változás következik be, akkor tárgyalhatnak tovább. "Szerintem nincs olyan párt a világon, amely ezt elfogadná" – mondta, hozzátéve: haladékot kaptak Pikó Andrástól, hogy döntsék el, elfogadják-e a felajánlott egy helyet, ha nem, akkor azt betöltik más jelölttel.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Basszátok szájba egymást kretén idióták!!
Pálinkás Pál
hol van itt ellenzék...?...előszöris...ezeket a mikropártokat nem támogatni, szövetkezni velük, hanem hagyni hogy elsűllyedjenek a trágyalébe..ha a fletó nem lenne hülye, ez a párbeszéd-mszp halmaz már rég csak emlék lenne...a kancsal tehén buzi borja meg úgyis beleolvadna a fideszbe...tisztább lenne a kép...a momentum nem tényező...
Béla333
Mintha az lenne a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség szándéka, hogy ahol csak lehetséges, ahol csak meg tudja oldani, a jelenleg még ellenzéki vezetésű polgármesterek helyett a maffia emberei kerüljenek hatalomba. Mindenütt ellentéteket szítanak, bomlasztanak, elbizonytalanítják az ellenzéki szavazókat!
Kinek jó ez?
kereső
@Béla333: Tudsz mondatot értelmezni ? Úgy túnik nem. Pikó András nem hajlandó együttműködni a két párttal, annak jelöltjeivel...ő fogja megmondani, hogy mely pártok indulhatnak képviselői helyekért, mely pártok képviselőivek hajlandó együtt dolgozni...mindenki jöhet, kivéve a gyevi birót- a dk-t., Merthogy még az mszp is kap egy helyet a "listán", ha beáll a sorba. Ollan demokratikus módon persze. Neked aztán mindegy, hogy gizike vs gőzeke...vagy éppen kisnyúl. Arról meg nem szól a fáma, hogy mindezekért várja -e, a dk szavazóinak támogatását., ami természetes...vagy csak arról van szó, hogy az atv és nyomában a propeller keveri azt búzölgő x@rt, ami a mai magyar közéletre , politikai közéletre jellemző...merhogy qrva jó lenne, ha nem Pikó lenne a polgármester, hanem a fideSS jelöltje.Vissza kell venni az ellenzéktől a kerületeket-és ezzel már meg is lehet bénitani a főpolgármestert. Minden mondva csinált "botrány" mögött ez rejtőzik...szitani a elleségekeskedést az ellenzéki pártok támogatottjai között. Én az utóbbira szavazok...
KisTehen
@Béla333: feri megmondta ... aki nincs velük, az ellenük van

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.