Halálos fenyegetésig fajult a jándi táblaháború, miután Orbán Viktor a településen járt

Halálos fenyegetésig fajult a jándi táblaháború Orbán Viktor a településen tett látogatását követően. Asztalos István, a település polgármestere április végén cserélte le az üdvözlőszöveget a miniszterelnöktől származó „No Migration, No Gender, No War” feliratra.

Nagy Márton boldog, a Mol engedelmeskedett – Belengette az újabb benzinárstopot is ennek ellenére

Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter az ATV kérdésére “nagyon nagy”, jó irányba tett lépésnek nevezte a Mol 10 forintos üzemanyagár csökkentését. A miniszter hozzátette: megfontolja a kormány, hogy a szomszédos országok benzin átlagára legyen a referenciaszint. A benzinárstopot továbbra sem zárja ki.

Jogi következményekkel fenyegetik a bicskei áldozatok a szószegő Belügyminisztériumot

A Pintér Sándor vezette tárca nyilvánosságra hozta, hogy az állam 9 áldozatnak összesen 154 milliós kártérítést nyújtottak, holott titoktartási szerződést írt alá az érdekeltekkel.

"Teljes, totális tévút, helyrehozhatatlan hiba!" – Tombol Vitézy Dávid, aki szerint őrült pazarlás lenne a kínaiakkal építeni reptéri expresszvonatot Ferihegyre

Teljes tévút Vitézy Dávid szerint, hogy kínaiak építsenek magasvasutat Ferihegy és a belváros között.

Látszik, hogy csak repked a világban Szijjártó – Ha többet lenne itthon, talán észrevenné, hogy a magyar gazdaság maximum a hiányban dönt rekordokat

Magyarország a szólás- és véleményszabadság hazája, „konzervatív és patrióta sziget egy szélsőségesen liberális, háborgó tengerben”, amely „folyamatosan ostrom alatt van” – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) zárónapján.

Kampányban semmi sem drága: csődbe vihet egy várost a Fidesz helyi frakciója

Szabálytalanságok miatt az Államkincstár 420 millió forintot kér vissza Balmazújváros önkormányzatától. A város független polgármestere szerint a Fidesz frakciója miatt csődbe mehet a település.

Vona Gábor: "Végre van valaki, aki elsöpri ezt a beposhadt ellenzéket"

"A legnagyobb különbség köztem és Magyar Péter között a politikai kultúrához való viszonyunk, Magyar Péter új arc, de a régi stílus a politikában." – mondta Vona Gábor, a Második Reformkor elnöke az ATV Start című reggeli műsorában. A pártelnök bízik benne, hogy egy jó kampányt követően pártja képviselőt küldhet az...

Örülhetnek a dízelesek, jelentős gázolajár csökkenés jön

A holtankoljak.hu adatai szerint a hét közepén jelentős gázolajár csökkenés jön a magyar kutakon. Azt írják, a gázolaj nagykereskedelmi ára bruttó 8 forinttal csökken, ami várhatóan a kutak áraiban is megjelenik majd.

Hiába, az infláció mégsem hullott térdre Orbánék előtt – Elő a pénztárcákkal, újabb drágulás jön a boltokban

Újabb áremelkedések várhatók, mivel Orbánéknak nem sikerült térdre kényszeríteniük az inflációt.

Ellenzéki összefogás? Ugyan már, most éppen Józsefvárosban estek egymásnak

A jelenlegi ellenzéki, de független polgármester sem a szocialista, sem a DK alpolgármestereivel nem akar együttműködni, de tett egy elfogadhatatlan ajánlatot az MSZP-nek.

Lassan elkezdheti tervezni a börtönkollekcióját – Rács mögé kerülhet kábítószer birtoklásáért Herczeg Zoltán divattervező

A Fővárosi Főügyészség vádat emelt Herczeg Zoltán divattervező ellen kábítószer birtoklás miatt, és letöltendő börtönbüntetést kértek.

Már megint fenyegetőzik Putyin – Moszkva el fog jutni a terrortámadás megrendelőihez

Az orosz hatóságok el fognak jutnak azokhoz, akik megrendelték a Crocus City Hall kulturális központban elkövetett terrortámadást – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök a belügyminisztérium vezetőségének keddi moszkvai kibővített tanácskozásán.

„Veszekedtünk, megpofoztam a feleségem” – ez nem Magyar Péter vallomása

Franciaországban meglepően könnyen megúszta a feleségét megütő képviselő, Adrien Quatennens a botrányt, aki képviselői mandátumát is megtarthatta.

Telekomos vagy? Rövidesen neked is lehet Netflixed

A Deutsche Telekom és a Netflix nemrég létrejött új szerződése értelmében a Magyar Telekomnál is elérhető lesz a jövőben a streaming platform.