„Ez a paktum zöld lámpát adna arra vonatkozólag, hogy itt migránsok tíz- és százezrei grasszálhassanak” – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter.

"Akármilyen migrációs paktumot is fogadnak el az európai parlamenti képviselők, Magyarország nem fogja feladni sem a jogi, sem a fizikai határzárat, a kormány továbbra sem fog beengedni illegális bevándorlókat, akárhogyan is erőlteti azt a háború- és migrációpárti brüsszeli vezetés" – jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerdán Pakson.

Szijjártó Péter sosem borult még ki ennyire: "Nem engedjük, hogy migránsok tíz- és százezrei grasszálhassanak itt"

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

A Külgazdasági és Külügyminisztérium közleménye szerint a tárcavezető a városban rendezett lakossági fórumon először az Európai Parlamentben (EP) délután tárgyalt, majd szavazásra bocsátott (s végül elfogadott – A szerk) migrációs paktumról beszélt, leszögezve, hogy az gyakorlatilag zöld lámpát adna az illegális bevándorlásnak.

"Ez a paktum zöld lámpát adna arra vonatkozólag, hogy migránsok tíz- és százezrei grasszálhassanak az európai országokban"

- mondta az MTI híradása szerint.

Ez a migrációs paktum azt a nyugat-európai problémát akarja kiterjeszteni Közép-Európára is, amely abból indult, hogy ők feladták a saját identitásuk, a saját kultúrájuk és a saját társadalmuk védelmét, beengedték az illegális migránsokat, amivel kettős társadalmak jöttek létre, és megnőtt a terrorfenyegetettség” – figyelmeztetett Szijjártó Péter.

„Mi ezt nem engedjük Közép-Európában. Mi, magyarok, legyen rajtunk bármilyen nyomás, szavazzanak is meg bármilyen migrációs paktumot az európai parlamenti képviselők, mi nem adjuk fel a fizikai határzárat, tehát védeni fogjuk a határt”

– húzta alá.

„Nem adjuk fel a jogi határzárat sem, nem tesszük lehetővé, hogy ide, Magyarországra illegális migránsok betegyék a lábukat se délről, se nyugatról, ez egészen biztos”

– tette hozzá.

Szijjártó Péter hangsúlyozta, hazánk immár kilenc évi védi az Európai Unió és a schengeni övezet külső határát az illegális bevándorlóktól, amihez a kormány nemhogy támogatást nem kapott Brüsszeltől, de folyamatos a nyomásgyakorlás a határok, s ezáltal a magyar kultúra és identitás védelmének feladása érdekében – írja a a Mandiner.

Forrás: mandiner.hu, MTI

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
miközben töltik az országot migránsokkal rendesen,azt regélik a gyogyósaiknak,hogy magyarország egy migráncs mentes zóna! :) - ugye ezt csak a nagyon hülyék hiszik el?
2 év múlva,ha fideszéknél úgy állnak a számok,hogy nem lesz meg a 2/3 ad, akkor majd a vendégmunkások is szavazati jogot kapnak,erre mérget vehettek!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pegero
Péter! Csak keményen! Menjen a brüsszeli bagázs Ursulával az élen a náthásba!
csak úgy....
miközben töltik az országot migránsokkal rendesen,azt regélik a gyogyósaiknak,hogy magyarország egy migráncs mentes zóna! :) - ugye ezt csak a nagyon hülyék hiszik el?
2 év múlva,ha fideszéknél úgy állnak a számok,hogy nem lesz meg a 2/3 ad, akkor majd a vendégmunkások is szavazati jogot kapnak,erre mérget vehettek!
Giovanni Alba
Pjotrnál tovább fokozódtak a szövegértési problémák. Kezdjük ott, hogy az illegális az nem legális, tehát nem engedélyezett, ezért az illegális bevándorlás ellen szervezett keretek között védekezni kell. Senki nem akarja az ellenőrizetlenül betódulókat, akikről Petya delirál.
Az meg hogy a harcitücsök az Európai Parlament által elfogadott tervezet ellen lázong, a helyén kezelendő.
A szavaknak súlya van -pláne ott- az övé körülbelül lepkefing.
Úgy védik a határokat, hogy ezrével engedik szabadon az embercsempészeket, és úgy nem akarnak itt látni mindenféle népeket, hogy ötszázezer akkugyári munkással terveznek.
csak úgy....
@Giovanni Alba: ez az "ezrével engedik szabadon az embercsempészeket" nagyon tetszett ,hiszen ez is egy bizonyíték arra,hogy ebbe a buliba ök intenzíven résztvesznek!
fideszes gyökér
Nagyon helyes!
Csak azok a migráncsok jöhetnek, amelyikek elveszik a magyarok munkáját!
Feller_Peti
*************************************************************

www.youtube.com/watch?v=nV21to40skE

*************************************************************
Cherry
De egy román cigány és retkes bandája azt beengedtétek rohadék patkányok,,,,
jáger laszló
+ jegyzem
MO-in nincsenek migránsok, mert L menekülnek!
Magyar migránsok vannak Bécsben,Berlinben,Londonban!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
DR PRÉDlKÁTOR
vazze nincs olyan órája a napnak, hogy ne találkoznánk nem magyar emberekkel.

Távol-keletről ideszállított munkások, kínaik, mongolok, fülöp-szigeti férfiak, de már nők és gyerekeik is...
Szegény Dzsoni és Árnika
Fülöp-szigeteki munkásokkal van tele a hajdúszoboszlói termálhotel

"Az Aqua Blue honlapján az olvasható, hogy a szálloda „átmenetileg zárva tart”. Arról, hogy valójában profilt váltottak, és jelenleg munkásszállóként működnek, nem tesznek említést."

hvg.hu/kkv/20240412_fulop-szigeteki-munkasokkal-van-tele-a-hajduszoboszloi-termalhotel?s=hk

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.