Úgy érzi, biciklivel próbál a tankok között surranni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
" Innen is üzenem a hatalomnak: ha ezzel próbálkoznak, akkor nem 300 ezer ember fog összegyűlni a Parlamentnél. Én ugyan békés ember vagyok, de lehet, hogy az a tömeg már kevésbé lesz békés és megértő " ...mp, ezt a vonalat kéne tovább vinni...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pusztai
@Levendula: Amíg csak balfasz szarhalomék voltak, kénytelen volt az ember rájuk szavazni a fidesz ellen.
Felkavarták a szart, lehet feljön a felszínre, látható lesz és tudjuk: na ezekre tilos szavazni.
balos
@Szegény Dzsoni és Árnika: Tudod akire,most fogtok szavazni,az sem véletlenül ,most került elő!Eddig kinek a farvízén nyalta a szart?Tudod aki évekig "tűrte",hogy jól lakassák attól minden kitelik!Ne legyen igazam,de sajnos még látnok sem kell lennem,hogy ezt a szarkupacot is felfalja a politika!
KisTehen
@Levendula: helyes ... orbán ezt várja tőled

HAHAHA
balos
@Szegény Dzsoni és Árnika: Hát ha úgy érzed,hogy hulla vagy a te balyod!Én Boldog vagyok,hogy mindennap a fideSSre szarhatok!Ráírom a slózi papirra,hogy fideSS és kitörlőm vele a valagam!Hogy érezzék a törődést!
balos
@Szegény Dzsoni és Árnika: Neved a senkinél is szarabb,ahogy az életed is tengeted!
balos
Mindenesetre aki azért akar leváltani egy rohadt tolvajt,mert ö is munka nélkül milliókat vett fel.az minden csak rendes ember nem!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.