A Tisza Párt alelnöke a legnagyobb és a legkisebb településekre is ellátogat.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: @Maccska: = 0rbán legbutább seggnyaló pojácái! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
ez most már kezd átmenni olyan hakni jellegüvé...nagyjából olyan maki -baj szerű vége lesz a dolognak..
csak úgy....
@Pálinkás Pál: pali,ha nincs szuronyuk akkor te ezt ,hogy gondolod? púszta kézzel ugorjanak az ellenségeidnek, miközben te a fotelból követed az eseményeket ?
Pálinkás Pál
@csak úgy...: már mondtam neked ,nem egyből harc kell...,hány szurony kell hozzá hogy holnap reggeltől leálljon a tömegközlekedés, ne induljanak az áruszállítók...az orvosok csak életveszélyes eseteket lássanak el..?..ami a dolog másik felét illeti, igen, majálisozás miatt nem emelem meg a valagam...
csak úgy....
@Pálinkás Pál: arról beszélj ,hogy az a 45 -50 % magyar, aki máról-holnapra él és nincsenek tartalékaik , öket ki fogja etetni,itatni és a lakhatásukat biztosítani míg tart a sztrájk ?
Pálinkás Pál
@csak úgy...: ja...senki nem mondta hogy nem lennének gondok, de akkor talán megemelné a valagát, és elzavarná a rezsimet, ha üres a hűtő,elgondolkodna...az állandó pofázás, majálisozás sehová nem vezet, ha idősebb vagy, emlékezned kell a lengyel szolidarításra.., talán az volt az első szög a szoc világrend koporsójába...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.