A Mobilfox cég reklámarca, Széptéthy Roland hirdette meg a Deák térre a pénzszórást, aki a cég Dalszínház utcai székházának tetejéről szórt le kétmillió forintot a tömegbe. Széptéthyt a cég állítólag kirúgta, pedig szerinte nagyrészt neki köszönhetik a közösségi médiában elért sikereiket.

Azonban ezután feltételezések szerint ellopta a cég TikTok-csatornáját, majd 25 százalékos részesedést vagy 100 millió forintot követelt a Mobilfoxtól. A követőknek azt ígérte, ha megkapja az összeget, a székház tetejéről fog pénzt szórni, amit szombat délutánra hirdetett meg – írja atv.hu

Amíg Yuccában aranyeső, addig Budapesten ezresek hullottak az égből – Majdnem agyontaposták egymást a pénzért tülekedő fiatalok

Az épület előtt hatalmas tömeg gyűlt össze, leginkább tizenévesek, akik szó szerint taposták egymást az ezresekért.

Ezután meglepő dolog történt: Mobilfox Roli és Diller Kevin cégtulajdonosok biztonsági emberek gyűrűjében léptek ki a székház kapuján. A lap szerint ebből arra lehet következtetni, hogy vagy megvalósult Szépréthy kívánsága, vagy esetleg nem is volt soha komoly nézeteltérés közöttük.

444.hu beszámolója szerint a tömegben egy lány rosszul lett. Ekkor a kidobók csináltak egy kis szabad teret, majd később újabb százezreket szórtak szét az influenszerek a fiatalok között.

Forrás: atv.hu, 444.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Pegero: meg csoró alja nép, akik szükségböl ötszáz forintér kivetköznek az emberi mívoltukból!
csak úgy....
@Pegero: meg csoró alja nép, akik szükségböl ötszáz forintér kivetköznek az emberi mívoltukból!
DR PRÉDlKÁTOR
Ennek a csávónak régen nem Réti Roland volt a neve???

Mitől lett szépréti???

Sőt szépréthi???

Nagyon sőt szépréthy???
Levendula
Ennyire lesüllyedt a magyar fiatalság? Ezresekért ölik egymást? Normális családban élő gyerekeknek eszükbe sem jutna alamizsna ezresekért ölni egymást. Azt hitték, hogy rajtuk kívül senki nem lesz ott?
szép új világ
Orbán is csinált már ilyet - a mi pénzünkkel. És akik alól álltak és gyorsan összekapkodták azok voltak az oligarchák és NER lovagok. A gázszerelőre egy egész raklapnyi pénz eshetett és attól lett ilyen ütődött.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.