A rapper bejegyzésében többek között az írta: a békében és a szeretetben hiszek, legyen átkozott minden háború.

Nem először fordul elő, hogy Majka kőkemény véleményt fogalmaz meg a politikusokról. A rapper a közösségi oldalán írta meg, hogy mit gondol a politikáról, a háborúról és a vezetőkről.

Majka nekiment a politikusoknak: „Nem arra adtunk nekik felhatalmazást, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek”

Majka nem kímélte a politikusokat    Fotó: Facebook/Majka

"Béke a világban!! Ha fontos számodra a biztonságos jövő, a béke, és hogy befejeződjön szerte a világon a felesleges öldöklés, csak mutasd meg azoknak az embereknek, akik helyetted döntenek a saját érdekeik érvényesítése miatt.

Nem hiszek a háborúban, nem hiszek az erőszakban, nem hiszek abban, hogy más népek, vagy emberek kevesebbek, vagy többek nálam. Vannak iráni, izraeli, palesztin, orosz, ukrán, fekete és fehér barátaim.

Nem arra adtunk felhatalmazást az országainkat irányító politikusoknak, hogy uszítsanak, gyűlöletet keltsenek, vagy hogy önmaguk gazdasági érdekeit kiterjesszék, érvényesítsék.

A békében és a szeretetben hiszek!

Hiszek az emberek józan és pozitív gondolkodásában. Hiszek magamban és hiszek benned!! Legyen átkozott minden háború, most és mindörökké!!! PEACE!!" – áll a rapper bejegyzésében.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Jo reggelt. A pedofideSS ezt csinalja mar 20+ eve.
Yoda69
Jo reggelt. A pedofideSS ezt csinalja mar 20+ eve.
Eladott Ország
Majoros: "A békében és a szeretetben hiszek!" ...és Orbán Viktorban. Majka „Úgy beszélnek rólam, mintha Bayer Zsoltot ölelve, Rákay Philip seggéből narancsszínű zászlóval integetnék.” Pontosan úgy. Mert úgy is viselkedsz. Megmondod a "tutit" a választások után nagy bátoran, mer' előtte valahogy nem akaródzott, közben meg tv2-ben jópofizól, meg Szargyártóval pózolgatsz, és ha ezt a képmutatást szóvá teszik, akkor maszatolsz, mint a fide$$. Tudjuk kedves Majka, te belülről erodálod a rendszert. Jól elköltöd a pénzüket, hogy ne jusson elnyomásra. Te ostoba, felkapaszkodott suttyó... Arcod, mikor különbözö engedményekért beállsz legitimnek-propagálni a kleptokrata hazaáruló bűnözőket. A jó büdös qrvanyádat! A Csirkefejű, a legnagyobb spanja/kancsója, véletlen ?
uploads.disquscdn.com/images/aa6a3a8141de8ef3e8b3ff92f1be475674461ba6fd4e2421b9e8ebb458639a69.jpg?w=800&h=745
Eladott Ország
Majka, Tóth Gabi nemzethy' álkeresztény-popja után feltalálta a nemzethy ál-rebellis rappet, bravó. Ha úgy jársz, mint egy kacsa, úgy hápogsz, mint egy kacsa, akkor jó eséllyel kacsa vagy, kár tagadni. Aki a TV2-nél szerepel, Szíjjártóval pózol, az ne csodálkozzon, ha fideszesnek nézik. Van egy szép magyar mondás. Így hangzik: Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. Illetve aki kurvának megy, ne sírjon, ha megb@sszák. Jelen esetben inkább ez a kifordított magyar mondás él: Addig jár a köcsög a kútra, amíg meg nem dugják. A maffiából, amiben minden magyarázkodása ellenére az élenjárók közötti népbutítóként rajta van a fizetési listájukon, nincs kilépés. Onnan ha elkezd komolyan ártani nem egyszerűen repül, hanem kitartóan üldözni fogják és ellehetetlenítik. Muszáj választani kutya vagy farkas. Ha nem megy, akkor kutya, akár tetszik, akár nem. Ugatni lehet, harapni nem. Vincent 5. törvénye (a hallgatás törvénye): A kormányzás három pillére a bolsevik hatalomgyakorlás, a maffiaszerű üzletvitel és a dilettáns államirányítás. Ha bekerültél a bandába, soha többet nem szállhatsz ki. Ha megpróbálod, kinyírnak. Még akkor sem úszod meg, ha hülyének tetteted magad.
Dr. Proktor
Nagy kérdés hogy kire értette? Mindenesetre én elmeorvosi és pszichológiai alkalmassági vizsgálathoz kötném hogy valaki politikus lehessen...
NKF
OK! Hajrá Majka! A balos balfácánok meg kapják be!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.