Miből lesz a cserebogár? Geszti Pétert 30 évvel ezelőtt kiszolgálta a most már milliárdos üzletember

Geszti Péter a hétvégén jelentette be, hogy elindul az Adom a napon című műsor legújabb, harmadik évada -írta a nlc.hu. A rappernek Magyarország egyik legsikeresebb vállalkozója, Balog Levente adja egy napját, majd őt követi Molnár Ferenc „Caramel”, Gryllus Dorka és Kamarás Iván.

Hát, nem ez volt az álommeló... Recepciósként dolgozott egy hotelben Balogh Levente – onnan küzdötte föl magát

Balogh Levente recepciósként kezdte/Fotó: MTI/Bús Csaba

Az 59 éves zenész a műsor segítségével benézhetett a milliárdos üzletember gardróbjába, ahol megannyi öltöny közül választhatta ki azt, hogy melyiket veszi fel aznap.

Geszti a Balogh Leventét bemutató felkonferálásában elmesélte, hogy harminc évvel ezelőtt találkozott vele.

„Én már akkor is azzal foglalkoztam, hogy előadjam és eladjam magamat, ő pedig… Nos, ő egy udvarias fiatal recepciós volt egy vidéki hotelben”

- idézte vissza Geszti Péter.

„ Azóta persze sokat fordult a világ. Főleg vele. Talán meg sem szállna vendégként abban a szállodában. Szorgalmával és tehetségével Magyarország egyik legkomolyabb vállalkozójává nőtte ki magát, sőt igazi cápa lett belőle. No nem a Tropicariumban, de ott a szomszédban. Hogyan tudja kezelni az élete nagy változásait? Mi motiválja, ha már most biztonságban tudhatja a születendő dédunokáit is? Mitől fél? És kit figyel ő, miközben azt akarja, hogy mindenki rá figyeljen? Megkérdezem tőle este a stúdióban!”

- mondta a szövegmester-műsorvezető.

Forrás: nlc.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.