Milák-nyilatkozat nélkül maradtunk az úszó ob-n. De vajon ki maradt nélküle? Véleménycikk az Indexen.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Mindaközben, hogy a harmadrangú sportfirkász vice-külügyérből elsőszámú kormány-propagandista lett

index.hu: „Kristóf, csak gratulálni akartam, nem kérdezni”

Mint minden, ami manapság a Milák Kristófról szól, meglehetősen bonyolult, s számos kérdést vet fel, ha lehet még többet, mint amennyit ragoznak manapság, pedig a derék firkászok ebben sem fogják vissza magukat.
A bizonyítottan bulvár jelleggel – s ez nem csak a legújabb Hajdú féle értelmezésben – működő index.hu-s sport-rovat egyik üdvöskéje azon lázong, sőt ha nem ösmernénk a NER-standard stílust, nyugodtan mocskolódásnak is nevezhetnénk, hogy a versenyző nem állt szóba vele.
Hic & nunc magát és főleg az okokat nem vizsgálom, csupán a mondóka lényegét az érvnek szánt mondatokat csócsálom.
„ezúttal is Milák-nyilatkozat nélkül maradtunk. De vajon ki maradt nélküle? Én? Az Index sportrovata? Vagy olvasóink? Esetleg a Duna Arénában dolgozó kollégák, az általuk képviselt sajtóorgánumok, valamint azok nézői, hallgatói, olvasói?” – írta, majd ezt ragozta.
Miközben:
www.youtube.com/shorts/MqwuljCMdqs?feature=share

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.