Ez alapvetően intenzívebb titkosszolgálati információcserét, szigorúbb védelmet jelent a kiemelt létesítményeknek és állami vezetőknek, illetve megerősített rendőri jelenlétet a közterületeken.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"'"Orbán Viktor kérésére"'"

Akkor világos, veszélyhelyzet van és az is marad ameddig a szeretvetisztelt minimiszterelnő kúr azt szeretné láttatni. Veszélyben a vagyonka és az államcsőd is kukucskál mindnyájunk ablakán.
Menőmanó
Ez azt jelenti, hogy magasabb fokozatba kapcsolták a lopást.
csak úgy....
magyarországon csak a fidesz terrorizál..
Horizont
"kapóra jött iráni támadást használják most arra, hogy a korrupt hadvezér visszaszerezze az irányítást a Magyar Péter által kisiklatott események fölött. Mert.

"A kérdés pedig már csak az, hogy most akkor egy valamirevaló fideszes hazafi mit értsen ebből az egészből? Melyik oldalra álljon? Izrael és Netanjahu mellé, vagy a Peking-Teherán-Moszkva-tengely mellé? Vagy érje be annyival, hogy legyen béke? Ha már konzisztens, értékalapú, az ország érdekeit szolgáló külpolitika nincs. Olyan, amelyik lépten-nyomon nem válik önmaga csúfos paródiájává."

www.kolozsvaros.com/2024/04/15/mintha-a-legcsekelyebb-befolyasuk-lenne-a-nemzetkozi-feszultsegek-feloldasara/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.