Szakértők beszéltek a Tisza párt alelnökének hitelességéről, és támogatottságáról.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@KisTehen: útáljuk öket mint a szart! - téged meg lenézünk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@KisTehen: baszod ökör, a te elméleted szerint, aki a rendszerváltásig kisz. tag és komcsi volt, az a mai napig megbízhatatlan! - akkor meg miért nem pipáljátok ki végre a fidesz kiszeseket és mszmpseket ,te oktondi négylábu?!
KisTehen
@csak úgy...: és ti hogyan vagytok a náci rendszert kiszolgálókkal?
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Amikor 1990-ben az MSZMP KB felállította az "Ellenzéki Kerekasztalt, és körbeültette a hatalomátmentők több pártra szabdalt újhatalmi politikus jelöltjeivel (az asztal töltötte be az ellenzék szerepkörét), akkor megegyeztek abban, hogy többpárti rendszert hoznak létre a meglévő hatalom feltőkésítése és politikai + gazdasági hatalmának átmentésére. A megállapodás kulcspontjai voltak a "Rózsadombi Paktum" maradék végrehajtása, a Rákosi és a Kádár diktatúra hatalmi gépezetében fontos feladatokat teljesítő elvtársa és ÁVH-sok teljes büntetlensége (bármit is tettek a korábbi diktatúra fennmaradása érdekében, továbbá megegyeztek abban, hogy a tatalomátmentők tevékenységével kapcsolatban semmilyen elszámoltatás, számonkérés, politikai leszámolás nem történhet, így nem érhet senkit vád amiatt, hogy részt vett a Nemzeti Vagyon tudatosan előkészített és végrehajtott szétlopásában (egyes tulajdonrészek szétverésében és külfüldi spekulánsoknak szarért, húgyért való átjátszásában a nyugati elvárásoknak megfelelően), nem vizsgálhatók a feltűnő vagyongyarapodások ezekben a körökben, és nem vizsgálhatók az SZDSZ korrupciós ügyei sem!
Most akkor szerinted hol kellene kezdeni és kikkel az "elszámoltatást"? A kerekasztalt, amely az ellenzéket képviselte, már elszámoltatták, sőt felszámolták, és tüzelőt gyártottak belőla, mindenki másra vonatkozik az elszámoltatás tilalma!
csak úgy....
@KisTehen: útáljuk öket mint a szart! - téged meg lenézünk!
Cherry
Tőlem lehet maga az ördög is ha elzavarja ezt a zsiros maffia szemeteket
Cherry
@KisTehen: Ilyen vadbarmokat kellene elintézni, mint te idióta , nem vagy normális , igaz fideszhivő mint agyhalott

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.