A HASONLAT RELEVÁNS!!! =)) Brüsszel nem Európa, hanem az amerikai kormányzat érdekeit képviseli, és ez mára olyan szintre fokozódott, ami elviselhetetlen. Az EP-választás lehet megoldás. Igen, a cél az, amit Orbán Viktor mondott: nem szabad megállni Schwechatnál, meg kell hódítani – nem Bécset, hanem – Brüsszelt! S még fontosabb, amit nemrég mondott: a ­migrációs paktum egy utolsó szög az unió koporsójába. Hozzátette: az európai egységnek vége. Ne ijedjünk meg, vegyük ezt nagyon komolyan, ne csak pusztán jól csengő szavaknak.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ma ez a kép tényleg sokat, sőt mindent

s a felhozott példa még erre is rátett

A derék fő-CÖFKA nem a NAV vizsgálattal foglakozik, hanem Orbánt ragozza „Vélemény
Nem állunk meg Schwechatnál A szuverenista erőknek teljesen új európai szövetségi rendszert kell majd létrehozniuk. Fricz Tamás” című irkodmányában.
Már az sem semmi, hogy ehhez
cdn.magyarnemzet.hu/2024/04/8T37uZ9wd7NtG9gGzY0b19Zsdp8TX9_VY0JQXQVv5AA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwYTI4NTkyOTgyYTQ2MTc5ZjNkOTgzYjA2MjQyMTBh.jpg
kép járult. De még ennél is mókásabb abbéli vélekedése, hogy: (a vétóval való zsarolás eszközét védve): „Nyilván abból indulunk ki, hogy sikerülni fog, mint ahogyan a labdarúgó Eb-re is úgy megyünk ki, hogy legalább a csoportunkból továbbjutunk, és hogy az azt követő olimpián minél több aranyérmet szerzünk.”!! =))
Qqberci
Nem szabad vikkanccsal megállni Grazig!...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.