Minden határon túl megy, amit tettek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hogy félne, az persze erős túlzás, csak felismerték - végre!!! - a veszélyeit! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
"Hidvéghi Balázs: Brüsszel egyre jobban fél Orbán Viktortól"

HAHAHA
Horizont
Nem félnek orbántól csak leszarják mert tudják ki.
A polgi azért rendelte el a berekesztést, mert abban a kerületben főleg törökök élnek és ő is török amúgy. Attól tartott jönnek az antifasiszták és balhé lesz.
Az MCC miért nem itthonra szervez ilyen szart?
kereső
@Horizont: Azért Brüsszelben szervezték, mert ez lett volna az első komolyabb lépés ahhoz, hogy orbán "elfoglalhassa brüsszelt/ uniót". Itthon már nincs mit elfoglalni a szélsőjobbnak...hiszen hatalmon van 14 éve. Nem véletlenül vettek ott egy 2 milliárdos palotát hadmúveleti központnak az MCC nevére.
kereső
Ezt , csak "úgy"...találtam, tetszett: a szerző ismeretlen, de ajánlanám figyelmébe a "brüsszelieknek"...

"A Török Porta közleménye (Eger, 1552. szeptember 09.)
Miután I. Szulejmán szultán korábban eldöntötte, hogy „EL KELL FOGLALNI EGERT!”, a Porta a szólásszabadság durva megsértéseként értékeli, hogy bizonyos Dobó István, helyi várkapitányocska nem engedélyezte, hogy a támadó oszmán seregek vezérkara lelkesítő tömeggyűlést tartson az egri vár borospincéjében.
Frissítés: I. Ferdinánd utasítására a bécsi kamarilla felülbírálta Dobó István korábbi döntését, így 1556. október 15-én III. Mehmed szultán végül megtarthatta az említett összejövetelt az egri borospincében."
Horizont
"Először is Orbán Viktor és szélsőséges pajtásai nem a béke, hanem Moszkva és Vlagyimir Putyin pártján állnak, egytől egyig a háborús agresszor nagy csodálói.
Orbán Viktor és hasonszőrű vadpajtásai nem konzervatívok, hanem szélsőségesek, akik bizonyíthatóan Európa aláásásán ügyködnek. Akkor is ha pirospozsgás az orcájuk és vigyorognak, mint a tejbetök.
Az, hogy a belga rendőrök a borítékolható zavargások elkerülése miatt feloszlatták Orbánék szélsőjobboldali gyűlését, szerintem nem egyenértékű a szólásszabadság megsértésével.
miért nem Moszkvába mentek, ott úgyis dúl a szólás- és véleményszabadság, ott sokkal jobban ki tudnának állni a béke mellett, nem? Egyenesen a háború kirobbantójával csacsoghatnák meg, hogy legyenbéke."

www.kolozsvaros.com/2024/04/17/nem-kell-hazudozni-es-akkor-nem-kell-semmit-visszavonni/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.