A mesterséges intelligencia (MI) segítségével megalkotott műsorvezetőt láthatnak a nézők a Duna tudományos-ismeretterjesztő műsorában, a Deltában. A televízió-műsor forradalmi újítással indult újabb évadában Bíró Adának hívják a műsorvezetőt, akinek megjelenését, arcát és hangját egyaránt az MI hozta létre korábban már meglévő programokból – hangzott el az M1 hétfő esti Híradójában. Mondanivalóját teljes egészében a Delta szerkesztői határozzák meg, ezzel együtt a mesterséges intelligencia segítségével életre hívott képi és nyelvi modell Fejős Ádám állandó műsorvezetőtársa lett a Deltában – írja az MTI. Dudás Viktor filmszakértő szerint a Delta éppen az a műsor, ahol egy ilyen egyedülálló technológiai újdonságnak helye, és adott esetben fontos szerepe is van

Forrás: femcafe.hu
Feltöltő: Sakk Matt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@Sakk Matt: Hát nem :) De utána néztem!
"A sorozat teljes cselekménye GK. (Galaktikus Kor) szerinti 12020-tól 12576-ig tart"
Mindezt a múlt században a '40-'50 -es években írta.
Csizmás Kond
@Maccska: ...nekem nem tetszik az ilyen de ha neked igen az a te dolgod. ...nekem a tévé az élő közvetítés formáját jelenti ...ilyen formán egy hologramot is lehet élőnek tekinteni.
Csizmás Kond
@Maccska: A tévében még a hírek beolvasása sem odavaló ha az nem mutat képet vagy filmet az eseményről...amúgy ez egy az egyben alkoholmentes sör...vagy guminő...és minél jobban mellőzi magát az ember annál értéktelenebb lesz...
Csizmás Kond
@Maccska: ...pedig nem is a gép találta fel az embert...
nemkati
@Csizmás Kond: Guminő :)))
Két barát elmegy a kuplerájba. Az egyiknek egy guminő, a másiknak egy gyönyörű szőke bombázó jut. Másnap kérdezi az egyik:
- Na, milyen volt tegnap?
- Fantasztikus, csodálatos volt ez a szőke bombázó. És neked?
- Nekem sajnos egy boszorkány jutott. Mikor beleharaptam a fenekébe f@ngott egyet és kirepült az ablakon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.