Nem volt túl bőbeszédű.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jogos és találó!
egyébként a cenzor miatt:
FRISS HÍREK
Sok(k) éhgyomorra

Ezek a friss hírek am reggel a hvg.hu-n

A boszniai szerb parlament tagadja, hogy népirtás történt volna Srebrenicában

Karácsony Gergely értékelte Szentkirályi Alexandra programját
„Nagyon örülök annak, hogy Szentkirályi Alexandra végre meghirdette a programját és végre tudok reagálni mindarra, ami abból konkrét, kézzelfogható és konstruktív” – folytatja Karácsony, majd néhány másodperc csenddel érzékelteti, mit tart említésre méltónak a volt kormányszóvivő hét pontjából.
Megbéníthatja a budapesti közlekedést Hszi Csin-ping májusi látogatása

Lázár János szerint Varga Judit hülyeségeket beszélt, Magyar Péter pedig atombombát ígért, de csak vízipisztolyt hozott
nem gondolja, hogy Rogán Antalnak le kéne mondania, szerinte nem is hihetőek a vádak, ráadásul ő elég jól ismeri Polt Pétert is.
Menczer Tamás nem marad külügyminisztériumi fizetés nélkül
A Fidesz új kommunikációs igazgatója már nem külügyminisztériumi államtitkár, de a magyar–német társadalmi kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszteri biztos lett. Ezért is kaphat havi bruttó két milliót.
VSquare: Orbán Gáspár felel az új Nemzetbiztonsági Tanács külpolitikai és kényes diplomáciai ügyekkel foglalkozó részlegéért
Hatalmas irodát kapott a Karmelita kolostor első emeletén Orbán Gáspár, a miniszterelnök fia az un, Nemzetbiztonsági Tanács egy ágazatáért felel, noha hivatalosan semmiféle tisztséget nem tölt be a kormányzatban és sem szakirányú végzettséggel, sem szakmai tapasztalatokkal nem rendelkezik. ALKALMAS!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.