Természetes, hogy az egyes választás előtt megfogalmazott kampányszlogenekkel a pártok az egyszerűségre és közérthetőségre törekednek. A szerdai horvát parlamenti választás előtt például ilyen üzenetek hangzottak el: „Áradnak az igazság folyói”, „Kelj fel és maradj”, „Képzelj el egy másik Horvátországot”.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Skizofrénia: - Van venne valami

A szkizofrénia (görögül: σχιζοφρένεια, szkhizofrénia) vagy elterjedt helytelen alakban skizofrénia, néhol hasadásos elmezavar olyan kóros mentális állapot, amelyet a mentális folyamatok összeomlása, a gondolatok, érzések és cselekedetek közötti összhang felbomlása, rossz érzelmi alkalmazkodás, érzékcsalódások és téveszmék jellemeznek

A skizofrénia a különböző szerepekben való működés lassan előrehaladó, folyamatos zavarát eredményezi és a beteg időről időre különbözőképpen viselkedhet
A nepszava.hu publicistája „Skizofrénia” címmel at arról, hogy„A magyar kormánypárt olyan üzenetekre épít, amelyek primitivizmusa felülmúlhatatlan. S ezt az európai parlamenti és az önkormányzati választás közeledtével is megtapasztalhatjuk. Illetve a Fidesz mintha csak az előbbivel foglalkozna: MINISZTERELNÖKÜNK ÚGY ÉRZI, MÁR RÉG KINŐTTE MAGYARORSZÁGOT, AZ Ő TEREPE EURÓPA, MAJD Ő IRÁNYÍTJA A JÖVŐ UNIÓJÁT.”
Dr. Proktor
A magyar választók többségének már az is elég ha folytatják...
Ez korunk kolompja!
KisTehen
"a populista erők nem kerülnek többségbe a következő EP-ben"

ner péterrel se?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.