Magyar Nemzet Polgári napilap és hírportál ADobrev Klára által nemrég meglebegtetett előre hozott választásról kérdezte a Hírklikk Fleck Zoltán jogszociológust. Ismert, az árnyék-miniszterelnök nemrég kijelentette, akár már nyáron is lehetne előre hozott országgyűlési voksolást tartani, ha június 9-én az ország többsége kinyilvánítaná, nem kér az Orbán-kormányból. A pozitív feleletben reménykedő riportert kissé lehűtötte Fleck válasza, aki elmagyarázta, előbb talán egy ütőképes ellenzéki erőt kellene összehozni, akkor van értelme előállni ilyesmivel. (Azt mégsem mondhatta, hogy épületes marhaság a kérdés.) Hiszen bármilyen eredmény születik is az önkormányzati és EP-választáson, a kormánypártok parlamenti többsége nem változik.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A tegnapi szem a lélek tükre nem volt elég

a derék Plihálék megint zihálnak

Gyurika tegnap arról „Mondják, az ember szelleme kiül a tekintetére. A szelíd ábrázat az értelem szinonimája, a fölényes a bugrisságé.”, amihez a szerki mellékelte a fényképét!!! =))
Mára:
„Tollhegyen
Fleck-ötlet
Azért különös, hogy Fleck ember ebben a megveszekedett diktatúrában is gond nélkül terjesztheti orvosért kiáltó ökörségeit.

A fénykép most is ott van, de ehhez a dumához már enmaga tette hozzá; Dobrev Klára által nemrég meglebegtetett előre hozott választásról nyilatkozó Fleck Zoltán azt tudta mondani - pontosabban „terjeszti orvosért kiáltó ökörségét” -, hogy: „előbb talán egy ütőképes ellenzéki erőt kellene összehozni, akkor van értelme előállni ilyesmivel”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.