Jakab Péter, a Nép Pártjának elnöke közösségi médiában bírálta a Tisztelet és Szabadság Párt alelnökét, Magyar Pétert, akit "NER-es kóborlovagnak" titulált, és ironikusan gerinc kiegyenesítését ajánlotta fel neki.

Jakab Péter a Facebookon osztotta meg, hogy a Tisza Párt alelnöke kritizálta őt, mondván, hogy cserben hagyta a vidéket, amikor 2022-ben az ellenzéki összefogás részeként szembeszállt Orbán Viktorral.

A napra vágyó Jakab Péter is felszállt a Magyar-expresszre: „Ide figyelj, te NER-es kóborlovag″ !

Fotó: Jakab Péter Facebook oldala

Na ide figyelj, te NER-es kóbor lovag! Tudod, én 2022-ben, 2018-ban, de még 2014-ben is küzdöttem az Orbán-rendszerrel szemben. Igen, olyan eszközökkel, amelyek éppen rendelkezésemre álltak. Eközben te mit csináltál? Túlárazott közbeszerzéseket írtál alá, részt vettél a NER építésében, asszisztáltál ahhoz, hogy a feleséged közreműködésével lehallgassanak embereket, leépítsék Magyarországon a jogállamiságot, most pedig azt mondod, hogy én cserben hagytam a vidéket, miközben te részt vettél a haverjaiddal együtt a vidék kifosztásában? Álljon már meg a menet!

- mondta Jakab és azt is hozzátette, hogy ő Magyar Péterrel ellentétben ő egyenes gerinccel tudja járni a vidéket. A Jobbik korábbi elnöke felajánlotta, hogy szívesen kiegyenesítik a jogász gerincét, ezért egy vádalkut ajánl neki.

Tudod, ez azt jelenti, ha feldobod a fideszes haverjaidat, akkor te kevesebb büntetéssel fogod megúszni. Ezt tudjuk neked felajánlani.

– fejtette ki Jakab Péter. Úgy látja, ha Magyar Péter komolyan gondolja az elszámoltatást, akkor ebben ő sem lehet kivétel. 

Forrás: https://index.hu/belfold/2024/04/18/magyar-peter-jakab-peter-orban-viktor-ner-koborlovag-vita-nep-partjan/

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pegero
Ez az, mindent bele!!
i.giphy.com/GGjClK9PN5wMo.gif
Verjétek szét egymás pofáját.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Clavigo: Pakold össze a batyudat és utazz haza!
jancsipapa
@Pálinkás Pál: Ezt nem tűrik a már (ellenzéki ) hatalomban lévők ...Bár eddig még egy épkézláb fazon várat magára...
lampa laz
Az ellenzéknek ha van önkritikája akkor le kell vonnia a tanulságot MP. jelenségről. Az, h ő többször utcára tudott vinni ennyi embert az azt jelenti, h az ellenzékkel nincs megelégedve a nép. 14 év alatt semmit sem tettek, csak egy nagy büdös lófßt... és még mindig azt rágják.
Sakk Matt
@Cherry: "Jakab Péter a Facebookon osztotta meg, hogy a Tisza Párt alelnöke kritizálta őt, mondván, hogy cserben hagyta a vidéket..."

Értelmezd!
Magyar Péter beugat, majd Jakabot kritizálod, mert reagál?!
És MP ugyanezt teszi szinte mindenkivel, minden párttal! Például azt mondja, hogy Gyurcsánnyal soha,Gyurcsány a Fidesszel összejátszik!
Ezután a DK vezetőinek felróják, hogy válaszolnak és kritizálják Magyart.

Kettős mérce!
Cherry
@Sakk Matt: Nem most de pár hete Jakab kezdte, miért nem állnak egymás mellé,,?? itt nem a hatalomról van szó hanem hogy el kell zavarni ezt a tolvaj bandát és azt csak közösen tehetik meg,,
Sakk Matt
@Cherry: MP senkivel sem akar összeállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.