A Fidesz-KDNP EP listavezetője eljátszotta, hogy azt sem tudja, ki az a Magyar Péter, miközben egy hónap alatt majd 150 milliót vertek el a gyalázására.

Miután május 3-án ér véget az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállítása, Deutsch Tamás bármelyik ellenzéki párt listavezetőjével kész vitázni. Ezt a Fidesz EP listavezetője jelentette ki a Mandinernek. Deutsch ehhez még hozzátette Magyar Péternek címezve mondandóját: „Hozhat magával akár nadrágszíjat és diktafont is.”

Emlékezetes, hogy amikor Deutsch azt írta az új pártvezetőről, hogy „Úgy hazudik, mint Gyurcsány, azon az úton jár, mint Márki-Zay”, Magyar Péter kommentben válaszként azt válaszolta neki: „Ez kevés lesz, Tomi.” Deutsch Tamás erre most csak annyit reagált: „De most komolyan, »who the fuck is« Magyar Péter? Ennyi.”

Deutsch Tamás becsmérelni próbálta Magyar Pétert, de ő vált nevetségessé – Ennyi

Deutsch Tamás szerint ki az a Magyar Péter – ehhez képest 148 milliót költöttek a lejáratására...

Deutsch pikírtnek szánt válasza magyarul nagyjából annyit tesz, hogy „ki a f*sz az a Magyar Péter”. Ez azért is fura, mert a Deutsch Tamást indító kormánypártokhoz közel álló Megafon Központ az elmúlt hónapban csak a Facebookon több mint 148 millió forintot költött zömmel olyan hirdetésekre, amelyekben Magyar Pétert támadták.

Mindez pedig erősen megkérdőjelezi Deutsch nyeglének szánt kijelentésének őszinteségét. Ha ugyanis Magyar Péter valóban csak egy senki lenne a Fidesz számára, nem szórták volna el a lejáratására egyetlen hónap alatt egy nagyon jó helyen fekvő családi ház árát…

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Embert a barátjáról, pedofideSS-t a listavezetőjéről...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
@Horizont: Nekem az is hihető, hogy Fidesz kreatúra, vagy csak egy sértett éhes alak. Lehet ellenzék felszámoló és még ezer dolog. A Fidesz ismét nyer, Magyar még harap egyet magának a tortából. Jakab Peti is így kezdte, most meg kínlódik a bennmaradásért.
Szegény Dzsoni és Árnika
Kén e kezdeni listázni a uzsidókat, hogy azt a szaRT, AMIT NAP, MINT NAp elviselünk,c ahhoxzz mennyi köze va a zsidóknak.

ZSIDÓK, az darabra meg van nektek is, hogy Isten ,már nem... TITEKET.
Szegény Dzsoni és Árnika
Ja helyesírási hibák ellenére direkt küldtem el az üzit - hohógy gonolkodj, hohógy okosodj, menny a picsába!
Elegem van a KOSZLOTT ZSIDÓKBÓL - öld meg mind, isten majd szétválogatja!

Már régóta undorodom a matyar parazstoktól, a koszlpott zsikdóktól és bú+űmöző cigányoktol - Undorodom ezektől, atomot rájuk !!!
Horizont
@Géza: Jakab jól indult de elbaszta. Szó szerint :DDDD
Dr. Proktor
Szívós gyerek ez a Tompika, csak ippeg esze semmi, méltó képviselője a fidesznek az EU parlamentben...
Aki ránéz már tudja hogy milyen a párt amelynek a szineiben bejutott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.