A Fidesz-KDNP EP listavezetője eljátszotta, hogy azt sem tudja, ki az a Magyar Péter, miközben egy hónap alatt majd 150 milliót vertek el a gyalázására.

Miután május 3-án ér véget az európai parlamenti választásokon induló pártok listaállítása, Deutsch Tamás bármelyik ellenzéki párt listavezetőjével kész vitázni. Ezt a Fidesz EP listavezetője jelentette ki a Mandinernek. Deutsch ehhez még hozzátette Magyar Péternek címezve mondandóját: „Hozhat magával akár nadrágszíjat és diktafont is.”

Emlékezetes, hogy amikor Deutsch azt írta az új pártvezetőről, hogy „Úgy hazudik, mint Gyurcsány, azon az úton jár, mint Márki-Zay”, Magyar Péter kommentben válaszként azt válaszolta neki: „Ez kevés lesz, Tomi.” Deutsch Tamás erre most csak annyit reagált: „De most komolyan, »who the fuck is« Magyar Péter? Ennyi.”

Deutsch Tamás becsmérelni próbálta Magyar Pétert, de ő vált nevetségessé – Ennyi

Deutsch Tamás szerint ki az a Magyar Péter – ehhez képest 148 milliót költöttek a lejáratására...

Deutsch pikírtnek szánt válasza magyarul nagyjából annyit tesz, hogy „ki a f*sz az a Magyar Péter”. Ez azért is fura, mert a Deutsch Tamást indító kormánypártokhoz közel álló Megafon Központ az elmúlt hónapban csak a Facebookon több mint 148 millió forintot költött zömmel olyan hirdetésekre, amelyekben Magyar Pétert támadták.

Mindez pedig erősen megkérdőjelezi Deutsch nyeglének szánt kijelentésének őszinteségét. Ha ugyanis Magyar Péter valóban csak egy senki lenne a Fidesz számára, nem szórták volna el a lejáratására egyetlen hónap alatt egy nagyon jó helyen fekvő családi ház árát…

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Embert a barátjáról, pedofideSS-t a listavezetőjéről...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
KisTehen
a ner nagy ... valszeg nem futottak össze a péterrel
Pusztai
csak annyit kérdezek, ha Gyurcsány is visszagyűrte volna a xart mint Magyar, lenne ma Gyurcsányozas, plusz 20 % fidesz szavazó?
ez a fasz 16 éve élvezi mi meg szívunk.
még mindig megtehetné !!!
Pusztai
ilyen ostoba kabszeres a mi eu képviselőnk, legyünk büszke rá!
Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: ne zsidózz ruhellem a rasszistákat!
ezer más baj van ezzel a bélféreggel.
Pusztai
@Szegény Dzsoni és Árnika: sok éve mondom fleto egy mazohista balfasz, absz alkalmatlan a politikára.
arra képtelen, hogy amikor a Parlamentben élőben karaktergyilkolják, vissza lapatolja a xart.
nem, ő kusssol, másnap posztol egy receptet. balfasz idióta aki miatt nagyon sokat veszt az ország!!!
brrrrrrrrrrrrrrrrr!!!

@Szegény Dzsoni és Árnika: ezen jót röhögtem! o))
Yoda69
Embert a barátjáról, pedofideSS-t a listavezetőjéről...
Pusztai
@Pusztai: ja nem vagyok hívő keresztény pogány ateista vagyok.
Billibácsi
Némettomi! Hogy tudtok elbaszni millókat egy általad ismeretlennek mondott ember lejáratására? Ilyen jól áll a háztartás miközben például emberek halnak meg a csapnivalóan rossz egészségügy miatt?
LászlKovács
Deutsch nem szégyenled a pofádat? Úgy nézel ki, mint egy 80 éves bakaszar a kárpátokban, a mohácsi busók-minden elismerésem az övék- ha meglátnak, ijedtükben elhagyják mohácsot
RonaGyuri
Tompika még ENNYI sem! Neki már ki sem kell nyitni a száját, hogy lejárassa magát! Persze ha kinyitja, még el is ássa magát! =))
Sakk Matt
@Pusztai: Rég nem arról van szó, ki mit mondott vagy tett. Gyurcsány pl. - és azért őt említem, mert úgyis őt emlegeti mindenki Orbántó Magyarig - ugyanúgy "visszagyűrte a szart", csak a kutyát nem érdekelte, még az ellenzék egy része is hisztinek titulálta azt. Hiába mondta el ugyanazokat, mint MP, csak az "őszödi hazudós" és a "szemkilövetőt" skandálta összekacsintva még az ellenzékiek java is. Őshibásnak tartva támadják. Azt persze nem tudják megemészteni, hogy miután kibaxták az MSZP-ből - amit vitathatatlanul GYF húzott vissza a szakadék széléről -, a semmiből hozta létre a DK-t, amely vezető szerepet játszik (játszott? kiderül) az ellenzéki oldalon.

Magyar új és friss arc. Viszont exNER tag, aki a Fideszt még mindig nem tagadta meg..sőt! Semmivel nem mond többet, mint bármelyik ellenzéki párt. Egyszerűen a fáradt és csalódott, kiábrándult tömegek mennek az új felé.
Mint a Brian életében...
Brian: - Menjetek a picsába!
Tömeg: - Hogy menjünk? Mutasd!
Géza
Asszony verő, hazug liberális-kommunista. Ennyi.
Béla333
Kokós Tomi azért sajnálja a Magyar Péter lejáratására elköltött százmilliókat, mert már ki is számolta, hogy abból a pénzből meddig lehetne bódult állapotban...
Horizont
@Géza: Sok mindent mondhatnál rá, dehogy liberális-kommunista??? Ne viccelj már.
Géza
@Horizont: Miért ne mondhatnám? Soha nem mondtad, mi vagy.
Horizont
@Géza: Magyarról beszélünk nem?
Géza
@Horizont: :-) Nem érdekel Magyar. Egy haverom most is gyűjtögető neki aláírásokat. Az ellenzékre veszélyes a faszi.
Géza
@Horizont: Nekem az is hihető, hogy Fidesz kreatúra, vagy csak egy sértett éhes alak. Lehet ellenzék felszámoló és még ezer dolog. A Fidesz ismét nyer, Magyar még harap egyet magának a tortából. Jakab Peti is így kezdte, most meg kínlódik a bennmaradásért.
Horizont
@Géza: Jakab jól indult de elbaszta. Szó szerint :DDDD
Dr. Proktor
Szívós gyerek ez a Tompika, csak ippeg esze semmi, méltó képviselője a fidesznek az EU parlamentben...
Aki ránéz már tudja hogy milyen a párt amelynek a szineiben bejutott!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.