Nagy feltűnést keltett a hír médiakörökben, hogy a HVG több vezető munkatársa is távozik a szerkesztőségből. Magyar Péter lehet az oka. Nagy feltűnést keltett a hír médiakörökben, hogy a HVG több vezető munkatársa is távozik a szerkesztőségből. Többek között az a Dezső András is, aki bemutatta Varga Judit és Magyar Péter veszekedésének rendőrségi jegyzőkönyveit. Azóta a HVG Magyar Péter kritikátlan imádatába kezdett. A portál korábbi munkatársa, Hont András közzé is tett a Facebook-on egy képet, amikor a teljes címlap a kiugrott (?) NER-lovag ajnározásával telt meg.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A hangsúly persze az IS-en van

erősen szubjektív vélemény a HVG-s ügyről

Az ellenszel.hu tesz jelentést – szívesen írnám, hogy számol be, de sajnos csak megpendíti – az ügyről „Magyar Péter kritikátlan sztárolása miatt is távoznak többen a HVG-től” címmel. Meglátásom szerint – a derék szerkesztőség személyesen nekem is adott elég okot a pesszimizmusra – az apropó valójában csak ürügy. A portál már rég óta és egyre inkább valamiféle pávatáncot jár. Igencsak visszafogott, óvatos és nem ritkán inkább csak látszatinak tűnő kormánykritikát megengedve magának.
A hírek szerint a media1.hu-nak azt mondták, hogy: „Nem tapasztaltunk a Magyar Péter-ügyben cenzúrát a HVG vezetése részéről”!! =))
Aminek érdekes pikantériája van lévén:
nem állítja, hogy nem volt, csak ők nem (merték ls/vagy akarták) érzékelni,
a Magyar ügyben nem volt,
volt, de nem a vezetés részéről!!! =))
Pusztai
"Átmenetileg Gergely Márton, a HVG hetilap felelős szerkesztője veszi át a hvg.hu és a hvg360 irányítását, miután Nagy Iván Zsolt, a portál vezetője távozik. Rajta kívül távozik Dezső András tényfeltáró újságíró, Windisch Judit turnusvezető és Rovó Attila, a belföld rovat vezetője"

valami nem kerek! kik ajnarozzâk Magyart?
valamiféle beosztottak a vezetők feje felett átnyúlva,??
RonaGyuri
@RonaGyuri: Csúsztatna??? Ne már!

S nem csak azért, mert ahhoz képest amit művel az itt túl enyhe kifejezés

A derék nepszava.hu „Orbán Viktor CSÚSZTATOTT, van általa idézett mondat, amely foszlányokban sem szerepel a részvételével tartott brüsszeli konferenciát betiltó végzésben” címmel számol be a NatCont-al kapcsolatos utórezgésekről.
Nos erről is lenne értelme nem kevés elmélkedésnek, különösen a tiltásnál okkal szereplő „szélsőséges” jelző mentén.
Hic & nunc én leragadtam a címnél, pontosabban az abban alkalmazott (ezért emeltem ki) kifejezésnél.
Igen a csúsztat(ott) kifejezés okán.
Lévén maga csúsztat ige, de még a szinonimái (tol, von, húz
becsempész, bedug, betesz, berejt) sem utalnak közvetlenül az igazság valamiféle elferdítése jelentésre.
Viszont a „csúsztatás”, ami „inszinuáció, gyanúsítás, ráfogás, sejtetés”. Orbán esetében költői túlzás, igaz van „félremagyarázás, megtévesztés, hazugság, valótlanság, csempészés, ámítás” értelemzése is.
Én megmaradnák – mert jobban kifejezi Orbán személyiségét – a gátlástalan hazudozás kifejezésnél! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.