A Fidesz új kommunikációs igazgatóját kérdeztük a választási esélyekről és Magyar Péterről a párt kampánynyitóján.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az a fő, hogy te méltó vagy!! Orbánhoz, a fityeszhez és Orbániához! =))
Sőt ikonikus a te kiválasztásod! =))
Béla333
Hülye Tomi! Te beszélsz, írogatsz, mocskolod MP-t már hetek óta!
Te csinálsz neki ingyen reklámot, ez nem jut el az agyatokig?
Szegény Dzsoni és Árnika
Az ugye meg van mindenkinek, hogy a Fidesz pánikban van MP miatt (az ellenzék is)?!
Szánalmas, ahogy ez a végtelenül unszimpatikus tenyérbemászóképű kis csicska csinovnyik próbálja elbagatellizálni.
rücsü41
Tamás !Megbuktál, mert amióta Te vezeted a FIDESZ kommunikációját ami a kormányé is, azóta a prímet Magyar Péter és csapata viszi, róla beszél az ország, arról folyik a szó, hogy mi is történik Magyar Péter körül, és lekerültetek az első helyről, elvesztettétek azt, és nem tudjátok visszaszerezni.Nem sopánkodni és szidni kellene minden pártnak Magyar Pétert.Nagyobb munkára kellene fogni az embereiteket a pártoknak akik kommunikációban meg sem közelítik Magyart!Egyedül Donáth Annát hallottam úgy nyilatkozni, hogy nem támadta Magyart mert a politika megpezsdülésének tartja Magyar színre lépését, ami jót tett a közéletnek.Ehhez hasonló nyilatkozatokat vártam volna legalább a baloldaltól.Egy valamire való baloldali politikus örül ,hogy új politikai erő lépett fel az országban, nem félti a szavazóit, hanem megtartja azokat és újakat szerez, mert a pártok csak egy versenyben tudják megnyerni maguknak a szavazóikat, nem a langyos állóvíz politikáját kellene folytatniuk!
Szegény Dzsoni és Árnika
Qrvára elmegyek szavazni!

Egy bizonytalanok táborát erősítő emlékére...
Eddig nem mentem szavazni (nem szánom és nem bánom!), mert nem volt kire és nem fogok a sok rossz közül a kevésbé rosszra szavazni, az meg tisztán látszott, hogy az eddigi béna, magával (pártépítés más ellenzéki pártok kárára is, ami a tényleges ellenzékiszavazók számát nem növeli (!) és pozíciók elosztásavalt volt/van elfoglalva, és egymás ócsárlásával az eddigi ellenzék nem képes változást hozni - egy meleg lóhúgy állott lábvízbe öntve!
MZP, aki az ellenzéket akrta leváltani, meg egy béna fasz! Az ő bénázása miatt szív most az eddigi ellenzék és dollárbaloldalazzák őket, és nem emlékszem, hogy nagyon ellenálltak volna, vagy riposztoztak volna - csak benyelték a ÁSZ büntetést és szerintük ezzel minden el is intéződött.

Ember, az egész CÖF plakátkampány hibás és még arra sem veszik a fáradtságot, hogy kijavítsák !!!

Remélem "bankot" robbant MP a választásokkor és végre véget ér ez a szürreális rémálom, amiben élünk - köszönhetően a matyar népnemzeti szittya matyar parasztoknak, a pénzéhes zsidóknak, a... csak cigányoknak!

Ja, és Magyarország SOSEM VOLT Mária országa! Az egyik nevesincs DÉMON országa ez az elbaszott hely - Dániel könyve valahol! Keresd ki, te horogkeresztény KDNP-s sutyerák!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.