A Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje még beszélgetett is a TISZA párt alelnökével, míg Hidvéghi Balázs utólag becstelennek nevezte Varga Judit exét.

Egy bizonyos szint felett nem lehetne lesüllyedni egy bizonyos szint alá. A Fidesz főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra aláírásokat gyűjtött a Széll Kálmán téren, amikor Magyar Péter lépett oda hozzájuk. Szentkirályival kezet is rázott, majd szóba is elegyedtek egymással.

És ők akarják elfoglalni Budapestet és Brüsszelt – Szentkirályi Alexandra kampányfőnöke nem fogadta el Magyar Péter kézfogását

Szentkirályi Alexandra nemcsak kezet fogott Magyar Péterrel, de beszélt is vele, míg kampányfőnökétől csak egy becstelenségezésre futotta    Fotó: Facebook/Hidvéghi Balázs

A jogász azt mondta a fideszes politikusnak, hogy esetleg a gyurcsányozáson kívül valami konkrét programot adjanak Budapestnek. Erre Szentkirályi úgy vágott vissza: „Én az orbánozás abbahagyását javaslom neked”.

Ezután Magyar kezet nyújtott Hidvéghi Balázs kampányfőnöknek is, aki nem viszonozta ezt. Hidvéghi a döntését később így magyarázta a Telex riporterének:

„Becstelen emberrel nem fogok kezet”.

Bizonyos szintekről fentebb már írtunk…

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
ritkán látni egyszerre ennyi mosolygós hazug tolvajt, akik népátbaszásra szakosodtak..., kiknek a havi tisztességtelen jövedelméböl úriasan megélhetne több száz magyar falu !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@simmering73: A patkány egy roppant intelligens álat ezekhez képest és sajnos még egy nukleáris csapást is túlél!
A csótány az esetükben megfelelőbb jelző lenne, bár legnagyobb csodálkozásomra a nemzet csótánya némileg elismerően beszélt Magyar Péterről, így lassan revideálnom kell a csótány értelmezését kullancsra...
Az is úgy szívja az ember vérét hogy észre sem veszed!
izéke
@Dr. Proktor: esetleg a kullancs még jobban jellemzi őket...élősködő vérszívók
Pegero
@Szegény Dzsoni és Árnika: @Büdös Bunkó:!
Tedd már a fejedre azt kurva sábeszdeklit aztán látogasd meg a Dohány utcai zsinagógát.
kecsup.hu/wp-content/uploads/2022/10/307842165_1820079024999829_4154891020769154923_n.jpg
Cherry
Sz@ros banda, ugyan már még viselkedni sem tudnak ezek a kis patkányok, soha nem lesz ez az OV ribi polgi..
Csak Norisz és senki más
Sokba fáj nekünk választópolgároknak ez a politikai cirkusz! Vegyük csak például a helyhatósági választásokat: kb. 3200 település, ugyanannyi polgármester, s átlagosan 9 képviselő településenként! (Budapesten 23 kerület...) Mindnek tiszteletdíja - nem is kicsi!
Éves szinten milliárdokat baszunk ki a semmire! Mert - valljuk be őszintén: 1990-óta nem történik semmi érdemleges!
19 megyében megyei önkormányzatok tevékenykednek még hatalmas apparátussal ... Most nem számolom a járásokat (1983-ban azt hagytam volna meg! A települési tanácsokat meg kellett volna szüntetni takarékossági okokból!) valamint a kormányhivatalok által gerjesztett plusz apparátust sem!
Summa summarum: mi lenne ha egyszer arról szavaznánk, hogy ne legyenek ennyien!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.