Egyelőre nem lehet tudni, van-e összefüggés, de tény, hogy a baloldali jelölt plakátja fel-, a kormánypártié lekerült az oszlopokról.

Elindult a kampány: péntek éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választások kampányplakátjait. Józsefvárosban csupán néhány óra kellett ahhoz, hogy valaki megrongálja, letépje Sára Botondnak, a Fidesz–KDNP jelöltjének a plakátjait. Volt olyan oszlop is, ahol a kormánypárti jelölt hirdetőtáblája helyére Pikó András jelenlegi baloldali polgármesteré került.

Még szinte el sem kezdődött, máris háborús helyzetre kezd hasonlítani a kampány – Józsefvárosban már az első nap elkezdődött a plakátok letépése

Azért ez több, mint érdekes egybeesés...     Fotó: Facebook

„Pikó úr és a szikrás erőszakik megkezdték a kampányt” – írta közösségi oldalán Szilágyi Demeter, aki rámutatott: már az első nap tépkedik a plakátokat. Józsefváros kormánypárti önkormányzati képviselője azt is megosztotta, hogy a rendőrség egy rongálót már elfogott.

„Betörhetik az irodánk ablakát, letépkedhetik a plakátjainkat, de mi csak megyünk tovább, mert mi változást akarunk a kerületben, mert Józsefváros jobbat érdemel!” – hangsúlyozta Szilágyi Demeter.

Utóbbi félmondatával tökéletesen egyetértünk: az ilyen durvuló kampánynál azonban nemcsak Józsefváros, de az egész ország jobbat érdemel.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Szokásos viccelődés!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
szitafotó
A Fidesz szokás szerint megint undorítóan mocskos kampányt csinál! Vajon mennyi pénzt kaptak az oroszoktól?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.