Természetesen a DK sem maradt csendben és ismét azt hangsúlyozta, hogy a Kutyapárt „ráindulással” veszélyezteti az ellenzéki polgármesterek győzelmét.

Nos, az ügy folytatódott szombaton is, amikor Donáth Anna is megszólalt, szerinte furcsa, hogy a DK saját jelöltet indít, hiszen „az előválasztás akkor működik, ha a résztvevő pártok tiszteletben tartják az eredményét. Európai módon csak így lehet politizálni.” A Momentum elnöke szerint „a Kutyapárt egyéni jelöltjeivel szemben elindulni súlyos hiba, és a Fidesz malmára hajtja a vizet”.

Ez az ellenzék akar nyerni június 9-én – Donáth Anna beleszállt Dobrevékbe a hegyvidéki árulásuk miatt: „A DK a Fidesz érdekeit szolgálja”

A Momentum elnöke nem kímélte a DK-t, a Fidesz szekértolójának nevezte őket   Fotó/MTI

Természetesen a DK sem maradt csendben és ismét azt hangsúlyozta, hogy a Kutyapárt „ráindulással” veszélyezteti az ellenzéki polgármesterek győzelmét – számolt be erről a hvg.hu. „A Kétfarkú Kutyapárt saját korábbi ígéretével ellentétben sorra állít új polgármester-jelölteket a fővárosban – nemcsak a Fidesz vezette kerületekben, hanem például az I., a III. és a VII. kerületben is, ahol öt évvel ezelőtt győztes, sikeres ellenzéki polgármesterek dolgoznak” – olvasható Gyurcsány Ferenc pártjának közleményében, amely szerint „mindez csak a Fidesz érdekét szolgálja”.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Mentek a levesbe " Kannácska ".- ( by @dr. prédikátor: :) )
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Őszintén szólva nem csodálkozom, hogy annak van a legnagyobb támogatottsága az ellenzéki szimpatizánsok körében, amit Magyar Péter képvisel: egy ilyen cigánykodástól, ami pl. itt a Hegyvidéki körzetben kialakult, csak hányingere van a választónak.
Magyar megmondta: ezekkel nem fog leülni mutyizni, mert minek! És neki van igaza!
Clavigo
@KisTehen: Nyugi van ,@KisTehen: ,,nyugi...
Pálffy
Tisztelt Dobrev Klára Asszony, és Gyurcsány Ferenc Úr!

Sajnos, egyet kell, hogy értsünk Donáth Anna véleményével!
"Nos, az ügy folytatódott szombaton is, amikor Donáth Anna is megszólalt, szerinte furcsa, hogy a DK saját jelöltet indít, hiszen „az előválasztás akkor működik, ha a résztvevő pártok tiszteletben tartják az eredményét. Európai módon csak így lehet politizálni.” A Momentum elnöke szerint „a Kutyapárt egyéni jelöltjeivel szemben elindulni súlyos hiba, és a Fidesz malmára hajtja a vizet”.
Megismételjük, egyet kell, hogy értsünk Donáth Anna véleményével.
Mi választók nyíltan szembefordulunk Önökkel, és ennek értelmében fogunk szavazni!
Yoda69
@Béla333: A Kutyak ott inditsanak jeloltet ahol ok erosek, es ne inditsanak ra a DK-s ra ott ahol nincs eselyuk, mert igy elaprozodnak aszavazatok, es ez forditva is igaz. Viszont ami most van, inkabb azt mutatja nekem a Kutyak azt fogjak csinalni amit az LMP 2018-ban, direkt rainditanak mindenhol a DK-s jeloltre, igy valoban a fideSS fogja behuzni a keruletet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.