Donáth Anna kiborult, és nem tudta visszafogni magát Magyar Péter egyik megjegyzése kapcsán

Azon dolgoznak majd az EP-ben, hogy antikorrupciós garanciák nélkül adják oda Orbán Viktornak a pénzeket? – kérdezte Magyar Pétertől a Momentum politikusa.

Lojálisak a Fideszhez a határon túli magyarok, "hálából" szétverték az érdekképviseleteiket Orbánék

Orbán Viktornak fontosabb az illiberális politika terjesztése, mint a külhoni magyarok érdeke.

Ez az ellenzék akar nyerni június 9-én – Donáth Anna beleszállt Dobrevékbe a hegyvidéki árulásuk miatt: „A DK a Fidesz érdekeit szolgálja”

Természetesen a DK sem maradt csendben és ismét azt hangsúlyozta, hogy a Kutyapárt „ráindulással” veszélyezteti az ellenzéki polgármesterek győzelmét.

„Rogán Antal sem terheltként, sem tanúként nem szerepel a Schadl-Völner-ügyben” – és ezt úgy mondta ki Polt Péter, hogy nem szakadt rá a Parlament teteje

A legfőbb ügyész kijelentette, hogy Magyar Péter és Varga Judit mellett tanúként mindenki ki lett és ki lesz hallgatva, akitől releváns bizonyíték várható, függetlenül attól, hogy szerepel-e a hangfelvételen.

Ennek sokan nem fognak örülni – Itt lesznek lezárások és forgalmi korlátozások Budapesten Magyar Péter ma délutáni gigademonstrációja miatt

A rendőrség honlapján közzétették, hogy milyen lezárásokra és forgalmi módosításokra kell ma számítani Magyar Péter délutáni tüntetése miatt. Mint írják, gyűlés miatt ideiglenes forgalomkorlátozás lesz Budapest V. és VI. kerületében.

Kirúgják a Rogán-féle szuper-titkosszolgálat vezetőjét

Az utóda is már megvan, az Országgyűlés Nemzetbiztonsági Bizottsága a pénteki ülésén meg is hallgatja a jelöltet.

Bukhatja a Fidesz az EP-választást – Csökkent a támogatottsága, ráadásul a szélsőjobb látványosan visszaszorul

Két hónappal az európai parlamenti-választás előtt egyre pontosabb kép rajzolódik ki az erőviszonyokról. A Europe Elects nevű civil szervezet ebben a hónapban is közzétette előrejelzését, melyből az derül ki, hogy az elmúlt hónapok tendenciája felgyorsult: az Európai Néppárt folyamatosan növeli táborát, míg a szélsőjobboldal...

Csak úgy ég a közpénz – Magyar Péter minden megszólalása 1-2 milliárdjába kerül a Fidesznek

Elmondta-e Varga Judit ugyanazt tanúként, mint a hangfelvételen? Lejáratásra vagy fárasztásra játszik a Fidesz? Hogyan lehet Varga Judit vádjait erkölcsileg a helyükön kezelni? Megdőlt-e a mindenható Orbán mítosza?

Balog Zoltán: "Erkölcsileg nem hibáztam a kegyelmi ügyben, viszont politikailag igen"

A püspök egyházi programokon meglehetősen érdekes véleményt formált meg a kegyelmi botrányban játszott szerepéról..