A főpolgármester szerint Szentkirályi a 20. volt a Fidesz listáján, és az előtte álló 19 nem vállalta a jelöltséget. „Nem tudok olyan mélyre süllyedni politikailag, hogy érdemben reagáljak” rá – mondja Karácsony arról a videóról, amelyben Szentkirályi Alexandra kiparodizálta, amiért szerinte nem tud vezetni és angolul beszélni. Karácsony azt mondja, a videó megnézése után: „Inkább afféle szekunder szégyent éreztem, aztán meg nevettem.”

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
A válasz is szellemes,

de az igazi érdeme az az adalék volta a hírérték duma mentén

Nos érdekes, de változó minőségű adok-kapok jellemezi a főpolgi-kampányt, ami igen jó példa arra, hogyan manipulál a derék matyar média. Nem csak a kormány, de esetünkben a nem-kormány szegmens még nyilvánvalóbb.
Már az sem volt semmi, ahogy azm3-as ügyet tálalták a valamiért nagy kedvenc Dávidkát támogatva. Sőt egyenesen üldözve azokat, akik arra vetemedtünk, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy a klíma nélküli megrendelésben eminens szerepet játszott!! =))
Ebben is pikáns a Karácsony – Szentkirályi adok kapok.
Ebben van egy gondolat: „Szentkirályi ötéves főpolgármester-helyettességéből csak arra emlékszik, hogy kitüntette a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját. Szerinte Szentkirályi ’ennek a hatalomnak az arca, szerintem ő volt a huszadik a listán a jelöltjeik közül, csak az előtte lévő tizenkilenc nem vállalta.’”
Igen ez az a kitüntetés aminek a derék matyar médiában nincs hírértéke!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.