A Második Reformkor elnöke a kormány legnagyobb bűnének a fiatalok elvándorlását tartja, ám a kormány prominensei csak egy hirtelen előtűnt férfi lebohócozásával törődnek.

Vona Gábor és Menczer Tamás nem először feszülnek egymásnak, a Második Reformkor elnöke közösségi oldalán címzett nyílt levelet Menczer Tamásnak. Vona Gábor szerint a Fidesz kommunikációs igazgatója „Magyar Péter szidalmai” alatt róla is elejtett néhány téves mondatot.

Vona Gábor politikai bűnözőnek nevezte Menczer Tamást – Az idősek hergelésével és manipulálásával vádolja a fideszes politikust

Fotó: Vona Gábor Facebook-oldala

Vona Gábor hazugságnak nevezte Menczer Tamás állítását, mely szerint régen a „Jobbik elnökeként aljas embereknek írta le az egész életüket végigdolgozó nyugdíjasokat” – közölte az Index.

„Értem én, hogy az önök politikája rendre az idős szavazók manipulálásából áll, és ebben cseppet sem különböznek politikai pepitájuktól, Gyurcsány Ferenctől, itt az idő azonban, hogy a politika ne az idősek hergeléséről szóljon, hanem a generációk közötti együttműködésről”

- írta Facebook-bejegyzésében Vona.

Azt is kiemelte, ma Magyarországon százból hatan biztosak abban, hogy itthon akarják leélni az életüket. „Tudja, hány fiatal biztos abban ma Magyarországon, hogy itthon akar élni? Százból hat! Érti? Hat. Ennél durvább kritikája nincs a kormányzati teljesítménynek, mert ahol a fiatalok nem érzik jól magukat, ott előbb-utóbb senki nem fogja” – fejtette ki Vona Gábor.

Mint írta, a Második Reformkor programja, hogy a fiataloknak visszaadják Magyarországot. A „jó irányról” pártjának konkrét elképzelése is van, amelynek megvalósításáról szívesen beszélgetne Menczer Tamással.

Ha van kedve, beszéljünk erről egy élő adásban. Én nem fogom lebohócozni, hiszen ez valójában az önök stílusa. Előbb tisztelettel meghallgatom, majd elmondom, miért óriási tévedés, sőt súlyos politikai bűn az az út, amelyet képviselnek

– zárta Facebook-bejegyzését Vona Gábor.

Forrás: index.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
Minden bukott seggfej új pártot alapít! Pedig szarból jól állunk!
Horizont
@NKF: A legnagyobb a fidesz a levakarhatatlan kdnp-vel a hátán és be is terítették a fél országot a szarukkal.
Igen Vonának abban igaza van, Menczer egy politikai bűnöző.
jáger laszló
Nem is tudom!?
csak ennyi
barátilag
J.L.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok