Menczer Tamás kígyót-békát kiabál Varga Judit exére

A Fidesz kommunikációs igazgatója folyamatosan dühöng Magyar Péter miatt. A Kossuth rádió reggeli adásában fejtette ki, hogy miért gondolja Magyart baloldali politikusnak. Közösségi oldalán pedig Gyurcsány Ferenchez hasonlította – írta az index.hu.

Menczer Tamás kijelentette: aggódik Magyar Péter mostani barátnőjének testi épsége miatt. Ezen kijelentésével feltehetőleg arra utalt, hogy nőbántalmazónak tartja Varga Judit exét.

A Fidesz szócsöve egyre jobban aggódik – Menczer riogató szókincse azonban elég egysíkú: Gyurcsány, dollárbaloldal, háborúpárti, nőverő, ja és persze Magyar Péter...

Menczer Tamás dühöng Magyar Péter miatt/Fotó: MTI/Lakatos Péter

Fumigálta az április 6-i demonstrációt. Szerinte messze nem voltak annyian, amennyit Magyar vizionált. A demonstrációra azok mentek el, akik nem szeretik a Fideszt, a jogász végzettségű frissen avanzsált politikus pedig állítása szerint „hazatalált a baloldalra”.

A Talpra Magyarok Közösségének alapítójáról kijelentette:

„Itt van ez az új csodagyerek. Volt egy tüntetése, melyen mindenről beszélt, csak a háborúról nem. Nyilvánvalóan azért, mert az amerikaiak megtiltották neki”

- szögezte le.

Szerinte:

„úgy hazudik, mint Gyurcsány, és azon az úton megy, mint Márki-Zay”.

Forrás: index.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
Ez is csak seg nyalásra kellett. Orbán szája íze szerint fröcsög.
Béla333
Had fröcsögjön ez a Tomi gyerek!
A hülyemagyar maffiahíveken kívül senki nem hisz neki...
Eladott Ország
Ez van, amikor a fidesz 14 éve tartó "sikereiről" nem lehet regélni. Három magyar régió került az unió legszegényebbjei közé. Észak-Alföld, Észak- Magyarország, Dél Dunántúl. 242 induló közül. 229., 228., és a dicsőséges 226. helyen!
twitter.com/janos_hary/status/1777600785435566189/photo/1
surdilloFUJT
EZT AZ ALJAS FIDESS FIDKÁNYT IS KITÖMVE KELLENE KIFÜGGESZTENI OLYAN HELYRE,HOGY AZ EMBEREK LEGALÁBB LEKÖPHESSÉK!!!HAZUDOZÓ ORBÁNNYALONC!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.