A publicistának felforr a vére annak a hírnek a hallatán, hogy Kovács Gergely előválasztási győzelme ellenére a Demokratikus Koalíció is rajthoz áll Hegyvidéken az önkormányzati választáson.

„És sikerült! Az Élő Norbert-féle hegyvidéki DK bejelentette a jelöltjeit az összes olyan egyéni választókörzetben, ahol kutyapártos jelölt indul. Külön figyeltek rá, hogy egyértelművé tegyék, az akció az ellen a csapat ellen irányul, aki megnyerte az előválasztást, hiszen a Momentumnak jutó két körzetben nem állítanak jelöltet” – közölte hétfőn a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

Az MKKP társelnöke, Kovács Gergely a hegyvidéki polgármesterjelölti előválasztáson legyőzte a civil Visi Piroskát, valamint a momentumos Farkas Csabát – írta az Index.

„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben. Íme, ennyit ér Gyurcsánynak és pártjának az ő feltételeik szerint zajló előválasztáson szerzett felhatalmazás. Emlékeztetek mindenkit arra, hogy az előválasztás Gyurcsányék technikai eszköze volt arra, hogy leszalámizzák az ellenzéket – csakhogy amint kiderül, hogy nem ők szalámiznak, hanem őket meg a szövetségeseiket szalámizzák le, az előválasztás eredménye már nem kötelezi őket semmire” – vélekedett közösségi oldalán Puzsér Róbert.

Puzsér dührohamot kapott: „Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani”

Vélhetően nem sokszor fog a publicista együtt vacsorázni Gyurcsány Ferenccel   Fotó: Facebook/Puzsér Róbert

A publicista nem válogatta meg a szavait, ugyanis szerinte az előválasztás csak akkor demokratikus innováció, ha olyan jelölt nyeri, aki már Gyurcsány tenyerébe csapott – más esetben szarnak bele. Puzsér arra is emlékeztetett mindenkit, amikor 2019 júniusában visszautasította, hogy elinduljon az előválasztáson, az ellenzéki magyarok kígyót-békát kiabált rá: rohadék Fidesz-ügynöknek meg mindenféle gazember trollnak hordták le, aki meg akarja akadályozni a Fidesz leváltását.

„Most, öt évvel később remélem, már mindenkinek szemmel látható, hogy mit szolgáltak az összefogás meg az előválasztás hívószavai: Gyurcsánynak és a szektájának meg az országot elveszejtő szocialista pártmaffiának a visszakapaszkodását a hatalomba – aminek a következménye csakis egy újabb Fidesz-korszak lehet” – fogalmazott Puzsér.

Hozzátette, a nemzeti radikális uralom nem váltható le annak ősokára: Gyurcsánnyal meg a bűnszervezetével nem összefogni kell, hanem Orbánnal és bandájával együtt eltakarítani egyszer s mindenkorra, hogy közös rothadásukat együtt végezzék be a magyar történelem emésztőgödrében.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Philip Marlowe: öcsike, téged a halálod után spirituszban fognak mutogatni a nagy fejed és a picike agyad miatt! :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@kereső: Igazad van, de azért megegyezés nélkül is igazodniuk kellene egymáshoz, másként csak fragmentált erők - erő nélkül...
kereső
@Dr. Proktor: Még jóval ezen történések előtt leirtam már sokszor, nem a farkakat kell méregetni-és összemérni.
Dr. Proktor
@kereső: Bizony, bizony, nem a farkak méretéval kellene törődni, de nem ártana némi jóindulat sem a másik irányában!
Az utolsó választásnál csak abban értettek egyet hogy ki vigye el a balhét a vereségért...
Nem lenne nagy tévedés annak gondolati megkockáztatása hogy ezek sem úriemberek, mármint gentlemen módra.
kereső
@Dr. Proktor: Kölcsönösen...na de ez a "magyar virtus": ki, ha én nem...
Pusztai
Nem lehetne megkérdezni ettől a Puzsér nevű SZŐRnyetegtől, milyen bűnszervezete is van Gyurcsánnyak, mit követtek el??
Az igaz, hogy Fletó a kommunikációja tragédia, karaktergyilkosságot élvezi, 15 éve szarik rá ezzel biztosítja a fidesz győzelmet na ez bűn sőt, de ezt nem itélné el egyetlen bíróság sem.
Tényleg ennyi kretén van az álellenzéki szarhalomban soha senki nem kérdez vissza!
Tessék megnézni Magyart!
Perceken belül jön a riposzt, leleleplezés, szar visszagyűrése ami ütős, sőt!!
Ezek meg tizenéve képtelen egy ütős mondatra!
Rohadék csürhe!
Pusztai
"„A vérem felforr annak a hírnek a hallatán, hogy a DK ráindítja a jelöltjét, Élő Norbertet az előválasztást megnyerő Kovács Gergelyre a XII. kerületben."
...
az hogy tájékozatlan, a tényekkel nincs tisztában, de azonnal vagdalkozik, csak magáról állít ki véleményt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.