A DK-s politikus sem hagyta szó nélkül a miniszterelnök országjárását.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Volt már a magyar történelemben olyan vezető aki azonos elveket vallott, Rákosi Mátyásnak hívták.Ezt az elvet változtatta meg Kádár János.aki azt mondta hogy"Aki nincs ellenünk , az velünk van!"Ezt sokan megértették , és helyeselték akkor a 1960-as időkben.Remélem hogy ma is sokan inkább ezt az elvet vallják és követik.
viccesvigságok
azért tapos mindenre.egyszemélyes hivatalt tart fent főleg a pénzügyekre specializál nem beosztja , szórja csak a csókosoknak,. oktatás ugyan,egészségügy bányász béka körül lennt.aztán szidja az uniót mert nem tud lapátolni. menne a papa bányájába kiskalapáccsal 24/48 ba .ÍBokros nem köllőtt neki, minek ide NEKI ? szakember. a szórást megoldja a többit a népen leverik : gázár , benzinár, élelmiszer, hangár , Telefon tv:? Bilincset nem adtak a kabáthoz láncinak , láncoskutyák is voltak pedig,lám Putyinnak is elege lett belőlük? az már jó jel akkor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.