Óriási terveket szövöget a kormányzat: Magyarországot világszinten meghatározó gazdasági tényezővé akarja tenni. Egyrészt Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai tanácsadója azt mondta a napokban egy konferencián, hogy a Világbank felmérése szerint Magyarország már a fejlett országok közé tartozik, így a következő cél, hogy 2030-ra kulcsállammá váljon, másrészt Nagy Márton nemzetgazdasági miniszter tárcájának nemrég bemutatott versenyképességi stratégiája egyenesen a világ egyik legversenyképesebb államként látja hazánkat ugyanabban az évben. De 2030-ra tette korábban a szakminiszter azt is, hogy Magyarország eléri az EU fejlettségének 90 százalékát.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Túl azon, hogy ki a Vasedény

egy kicsit túl komolyan veszi a nepszava.hu szerzője ártunk és qurmányunk potentátjai puffogtatásait

A „Hat év múlva, ilyenkor” című cikk azon rugózik – teljes joggal -, hogy: „Óriási terveket szövöget a kormányzat: Magyarországot világszinten meghatározó gazdasági tényezővé akarja tenni.”! Igen és számos példa szerint – sajnos a meghatározó Orbán-i „lenyomjuk a sógorékat” kimaradt – valamiért a 2030-as határidőhöz ragaszkodnak. A cikk azzal zárul, hogy rámutat a mérőszámok és vonatkoztatási pontok nevetséges voltára. Mintha a válogatott teljesítményét úgy értékelnénk, hogy közben lényegében 2.-3. vonallal játszanak; ja ezt is így tesszük =))
Azonban az igazi móka ezzel a 30-as céldátummal. A minap olvastam egy komoly értékelést: 2030-ig biztosan nem lesz EUR nálunk!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.