Mutatjuk a legfrissebb bejelentéseket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ha egy homár ezt mondja,akkor biztos!Szerencsét-lenke!Az lejött neki,hogy a csútigazdi is tagja ennek a nemzeteket összefogó szervezetnek?
rücsü41
Ha a NATO aktív szereplője lesz az orosz -ukrán háborúnk, akkor miért mondja Orbán hogy mi kimaradunk a háborúból amíg ő a miniszterelnök, hiszen a NATO-nak mi is tagjai vagyunk, és nem hiszem hogy az oroszok majd a szerint válogatnak hogy kit támadjanak , pusztítsanak el, hogy ki akarta hogy a NATO ne támadja meg az oroszokat.A NATO tagjai mind háborúban fognak állni az oroszokkal , és szerintem ha az oroszoknak van eszük a leggyengébb szövetségest támadják először, mert a sikerük ott lehet a legnagyobb!Köztudott, hogy nem mi vagyunk a NATO-ban a legerősebb láncszem, s így Ó.Viktor álma valóra válik, ismét az oroszok "béke táborának" az "erős" tagjai lehetünk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.