Abban az esetben, ha a testület valamiért nem működik.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Hogy mekkora balhék lesznek ebből!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Béla333:A bölények érdekeltek voltak, az akkor még a pór nép számára kis sem derült, -hiszen titkos volt a vásárlók köre, igy aztán elhalt a dolog. Az már egy másik történet, hogy a második-harmadik orbán kormány idején gyakorlatilag mind önként eladták az ÁG-ből zrt-vé avanzsált gazdaságukat orbán közelieknek.
Béla333
@kereső: 15.49
Akkor most hasonló törvénytelenséget látva nem kellene valamit tenni szerinted?
A korábbi évtizedekben a maffiával összejátszó ma még ellenzéki politikusoknak, képviselőknek némán kell tűrni, ha ebben a 4 hónapban kirabolják a településüket?
Béla333
@Béla333: 15.54
Merthogy erre megy ki a dolog. 4 hónap sokmindenre elég! Sok aljasságra! Nyomok eltüntetésére. Dokumentumok megsemmisítésére... Ha hagyjuk!
Ki tud ez ügyben kiabálni? Aki ott van, látja. Ha akkor néma marad, akkor késöbb hiába pimpog...
kereső
@Béla333: Nem tudom mit lehetne tenni, itt az tehetne valamit, aki nem érdekelt a káoszban. De egy településen belül egymásnak ugrasztani az embereket indulásból nem szerencsés, viszont azt meg lehet tenni, ha a település lakói értesülnek ilyen lépésekről.akkor az ellen közösen fellépni és megakadályozni . Na, de amikor törvény irja elő, hogy az egyházak által múködtetett iskolák, és egyéb intézmények épületeit, vagyontárgyait az önkormányzat minden ellenszolgáltatás nélkül átadja az egyháznak, azt amelyek -főleg kis településekről beszélek nagyon sok esetben "társadalmi munkában" épültek, és adományokból lettek megvásárolva- az ellen sem lépett /lép fel senki. Nem is érdekli az embereket..."jóa van az úgy", mint a mónika showban.
Béla333
@kereső: 16.01
Már meg ne haragudj, de
1./ Senki a DK, az MSZP részéről nem szólt korábban, hogy ha olyat látott, amit írtál. Miért?
2./ Ezerszer írtam, kérdeztem, hogy azok a bűncselekmények, amiket Hadházy évek óta bemutat nekünk, azok nem tűntek fel a helyben élő ellenzéki képviselőknek? Miért Hadházy mutatja be ezeket, miért nem a helyiek? Nyilván csurgatnak nekik is, azért lettek vakok!
3./ Ha nem szólnak a népnek, nem tudnak reagálni sem. A megválasztott új vezető, képviselő dolga, hogy figyelemmel kövesse ebben a 4 hónapban az ügyeket és ha bűncselekményt tapasztalt, hívja utcára az embereket. Nem azért választjuk meg őket, hogy kussoljanak!
kereső
@Béla333: Azért nem kedves @Béla, mert húbéri függőségben vannak kistelepülések polgármesteri és a képviselő testület, ha nem igazodsz, akkor még annyit járdát sem tudsz lecserélni- amit még a hatvanas években a lakosság rakott le, mint amire igy kapsz pénzt.Szóval nem olyan fekete-és fehér ez, ahogyan Te látod...és nem vagy/nem vagytok képesek felismerni azokat a valós viszonyokat, amelyek ma meghatározzák egy település életét.Még csak egy qrva pályázatot sem fogadnak be tőled, nemhogy nyernél abból a "falu programból": majd nyer az 5. kerület..akármire abból is.Igy aztán, ha esetleg van ellenzéki képviselő is a településen, ha nem akar rosszat a településnek, akkor hallgat Ez a vidéki nagy fideSS-esség "titka"...nem orbán viktor imádata, hanem orbán viktor politikája, amelyre rásegit a mohó, kielégitethetlen étvágyú, hülyitő egyház is. A fideSS-es városi önkormányzatokról meg már ne is beszéljünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.